BRİÇ FEDERASYONU KURUMSAL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Türkiye Briç Federasyonu briçi deseklemek ve tanıtım faaliyetlerini geliştirmek için Turizm ve Sponsorluk faaliyetlerini ihale etti

TURİZMİN SESİ
1965 yılında kurulmuş olan Türkiye Briç Federasyon 34 yıldır faaliyet göstermekte olup Briç Sporunu Türkiye'de yaygınlaştırmak, dünyada Türkiye'nin adını duyurarak ülke tanıtımına katkı yapmak üzere faaliyetini büyük bir aşk, tutku ve heyecan ile sürdürmektedir.

2009 yılında yapılan federasyon başkanlığı seçimi ile Türkiye Briç federasyonu başkanı M. Fahir Üzümcü olmuştur. Sayın Başkan seçildiği ilk günden itibaren birçok önemli projeyi gerçekleştirmek için hızlı adımlar ile yola çıktı. Briç camiasına ve Türk sporuna büyük katkı sağlayacak

Briç federasyonu kurumsallaştırma çalışmaları çerçevesinde turizm ve sponsorluk hizmetleri ile ilgili yapılan ihale sonucu kazanan firma Delano Turizm ile yapacakları kontrat imza seramonisi 02 Temmuz 2009 tarihinde saat 11:00'da La Maison otel'de gerçekleşecek.

Briç Federasyonun bu anlaşma ile hedeflediği Briç Sporuna katkı sağlayacak sponsorlar bulabilmek, bu sponsorların markalarını fair play, takım oyunu, zeka oyunu, bir hayat stili olan briç'le özdeşleştirerek firmalara ve briç sporuna katkı sağlamak, elde edilecek bu kaynak ile briç eğitimine destek vermek, Türkiye için uluslarası organizasyon seçimlerinde aday Ülke olarak katılıp, Turizme ve tanıtım faaliyetlerine katkı sağlamak.

Briç milli takımlarını eğitim, kamp, yurtdışı organizasyon harcamaları içinde kullanımı ve bayrağımızın birçok alanda olduğu gibi briç alanında da yurt dışında daha çok dalgalanmasını sağlamaktır.

Ayrıntılı Bilgi için
Halit Beyazkürk 0 212 219 99 00 halit@delano.com.tr  
Omur Tan 0 212 219 99 00 omur@delano.com.tr  
Deniz Anapa 0 212 227 42 63 denizanap@lamaison.com.tr