BOWLING'DE ROB THURLBY ŞAMPİYON

Time Out Bowling Center ve İstanbul Bowling Spor Kulübü tarafından organize edilen “ 8. Uluslararası İstanbul Bowling Open Turnuvası” şampiyonu ROB THURLBY oldu

TURİZMİN SESİ
Bowlingin Formula 1'i kabul edilen ' 8. Uluslararası İstanbul Bowling Open Turnuvası', WTBA( Dünya Bowling Birliği) tarafından onaylanan ve ETBF (Avrupa Onpin Feredasyonu ) tarafından Avrupa'da düzenlenen 20 turnuvanın 8.ayağı olma özelliğini taşıyan İstanbul Bowling Open 2011 turnuvasında muhteşem final gerçekleşti.


Finale kalan iki sporcu Paul Moor ve Rob Thurlby 'in izlemeye doyamadığımız averajın sürekli değiştiği muhteşem bir görsel şölen sonucunda 7 pin fark ile Rob Thurlby şampiyon oldu.


Toplam 68000 Euro ödülün dağıtıldığı turnuvada
1.Rob Thurlby 10000 Euro
2.Paul Moor 6000 Euro
3.Mika Koivuniemi 3500 Euro
3.Lisanne Breeschoten 3500 Euro'nun sahibi oldular.

Turnuva bayanlar şampiyonu Lisanne Breeschoten olduğu turnuvada ,ilk 48 'e giren Türk sporcularımız ;Mehmet Kaya,Ebru Özoğluuntur, Habib Doğan,Gülhan Aksular ve Bülent Ateşoğlu ilk 18 finalinde elendiler.

Turnuvaya,Almanya,Avusturya,Amerika, Azerbaycan, Belçika,Bulgaristan, Danimarka, Fillandiya, Fransa,Hollanda,İngiltere, İrlanda,İsrail, İsveç, İskoçya, İtalya, İzlanda,Kazakistan,Kıbrıs, Kuveyt, Libya, Letonya,Nijerya, Polonya, Romanya, Rusya, Slovenya, Ukrayna, ve ülkemizden dünyaca ünlü sporcular katıldı.


29 ülkeden 200 bowling sporcusunun katıldığı turnuvanın Time Out Bowling Center ve Spor Toto ana sponsorları olurken, Profilo Alışveriş Merkezi, TRT, THY, Om-ar Tekstil, Balkan Reklam, Eser Bayrak, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İBB Kültür A.Ş 'de turnuvaya katkıda bulundular.