BOTANİK SEZONA HAZIR

Kemer'in doğal güzellikleri ünlü ve Likya yolunun kesişme noktası olan Ulupınar'da yer alan ve her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan Ulupınar'daki restaurantlarda sezon hazırlıkları tamamlanmak üzere.

TURİZMİN SESİ


Yeni sezona büyük umutlarla girdiklerini belirten Ulupınar'ın en geniş alanına sahip olan Botanik Restauarant'ta da yeni sezon için çalışmalar artık son noktaya geldi. Ulupınar Botanik Restaurant, akan pınarın üzerinde yer alan köşklerini yenilerken, pınarın aktığı ve Botanik Restaurant'ın orta bölgesinde bulunan su üzerine yapay bir şelale yapılırken, oyun parkları yenilendi ve mini hayvanat bahçesi de tekrar gözden geçirildi. Restauran'ın bahçesinde oldukça geniş alanın birçok bölümü de çimlendirildi.


Yeni sezon için hazırlıkların artık son noktaya geldiğini belirten Botanik Restaurant Sahibi Fevzi Taş, “ Bu sezon için hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Küresel ekonomik krize ve son dönem ortaya çıkan domuz gribi haberlerine rağmen bu yıl iyi bir sezon bekliyoruz. Rezervasyonlarımızı yapıyoruz. Tur şirketleri ile anlaşmalarımızı büyük ölçüde tammaldık. Bu yıl restaurantmızdan akan pınarın bir bölümüne yapay bir şelale uyguladık. Misafirlerimiz yine şırıl şırıl akan sular üzerinde yemeklerini yiyebilecekler. Köşklerimizi ve çocuklarımızın oyun gruplarını da yeniledik. Yarıca mini hayvanat bahçesini tekrar gözden geçirdik ve restaurantımızın gezi alanlarımızın birçok alanını da çimlendirdik. Hazırız ve misafirlerimizi bekliyoruz. “ dedi.

 
ULUPINAR BOTANİK RESTAURANT HAKKINDA.
Ulupınar Botanik Restaurant, Türkiye'nin incisi Antalya'ya 70 km uzaklıkta olup, deneyimli ve seçkin kadrosuyla hizmet veriyor. Doğanın tüm güzelliklerinin titizlikle korunduğu BOTANİK RESTAURANT' da yemek yemenin tadına doyulmaz keyfi yaşanıyor. Restaurantta geniş alanlar ile rahat ve farklı mekanlar hazırlanırken tüm ayrıntılar da düşünülmüştür.

El değmemiş doğal güzellikler içerisinde misafirler uygun bir köşe mutlaka bulunacaktır. Çocukları işinin ehli kişilerce çocuk parkı ve mini havuzda gözlem altındayken gelen misafirler yemek yeme keyiflerine keyifler katacaktır. Şelale ve muhteşem çınar ağaçlarını seyrederek Ulupınar deresine yerleştirilmiş masalarda ayaklarınızı derenin serin sularına bırakırken yemeğinizin tadını çıkarabilir veya size sunulan zengin menüde Türk mutfağının özenle hazırlanmış seçkin örneklerinin yanı sıra deniz mahsullerine de yer verilmektedir.

Hiç kuşkusuz sürpriz yemek "BOTANİK RESTAURANT'' usulü hazırlanmış Alabalık" tır. Karakteristik bir şekilde düzenlenmiş havuzlarda misafirler kendi seçtikleri canlı alabalığın taptaze sunulmasını merakla gözler ile bizzat göreceklerdir. Üzerinde çok durduğumuz bir başka ayrıntı ise odun ateşinde kendi Botanikin kendi fırınlarında hazırlanıp tertemiz şık koşullarda misafirlere sunulan ünlü susamlı ekmektir.