BOTANİK MİNİ HAYVANAT BAHÇESİ

Botanik Restaurantta oluşturulan Mini Hayvanat Bahçesi çocukların en çok zaman geçirdikleri alanların başında geliyor

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Kemer'in doğal güzellikleri ünlü Ulupınar'da yer alan ve adeta bir Botanik Bahçesini andıran ve geniş alanı ile gelen misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan Botanik Restaurantta oluşturulan Mini Hayvanat Bahçesi çocukların en çok zaman geçirdikleri alanların başında geliyor. Tavşanda, Tavus Kuşuna, Tavus kuşundan Keklik'e kadar birçok hayvanın yer aldığı “Botanik Mini Hayvanat Bahçesi” çocukların olduğu kadar büyüklerinde ilgisini çekiyor.

Geniş park alanı, çocuk oyun alanları, geniş yürüyüş bantları ile de dikkat çeken Botanik Restaurant'ın en önemli özelliklerinden birisinin de oluşturulan mini hayvanat bahçesi olduğunu söyleyen Botanik Restaurant Sahibi Fevzi Taş, “ Tesisimize gelen misafirlerimiz unutulmaz anlar yaşıyorlar.

Aileler çocukları ile birlikte geniş bahçemizde hem yemek yemenin hem yürüyüş yapmanın hem de balık tutmanın keyfini yaşıyorlar. Ayrıca mini hayvanat bahçemizde de özellikle çocuklarımız çok keyif alıyorlar. Aile büyükleri yemeklerini rahatça yerken, çocukları ise mini hayvanat bahçemizde ve oyun gruplarında zaman geçirebiliyorlar.” Dedi.