BOTANİK, RUS MEDYASINI AĞIRLADI

Kemer'in doğal güzellikleri ile ünlü yerlerinden birisi olan Ulupınar'da yer alan Botanik Restaurant sezona merhaba demenin heyecanını yaşıyor

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Ulupınar Botanik Restaurant'ın sahiplerinden Barış Taş, bu yıl iyi bir turizm sezonu beklediklerini ifade ederken, amaçlarının her yıl olduğu gibi gelen misafirlerinin Botanik Restaurant'a özgü misafirlik ile ağırlamak olduğunu söyledi.

Barış Taş, önceki günlerde çeşitli acenteler vasıtasıyla Kemer'e gelen çok sayıda Rus Medya mensubunu Botanik de ağırladıklarını belirtirken, “ Yeni sezona merhaba dedik. Bu sene iyi bir sezon bekliyoruz. İnşallah iyi bir sezon bizi bekliyor. Acentelerimiz ile yaptığımız rezervasyonlar bu yılın iyi geçeceğini bizlere gösteriyor. Bu arada bizlerde başta bölgemizin tanıtımına katkı sağlamak ve ardından Botanik'i dünyada tanıtmak amacıyla tanıtım çalışmaları yapıyoruz.

Bunun için birlikte çalıştığımız acentelerimiz vasıtasıyla Kemer'e gelen Rus medyasının seçkin gazetecilerini Restaurantımızda ağırladık. Buradan çok mutlu ayrıldılar. Döndüklerinde de Kemer'i,Ulupınar'ı ve Restaurantımızı sayfalarında yazacaklar.” dedi.