BOSCH 'TAN CHECK-UP KAMPANYASI

Bosch Isı Sistemleri'nden kombi alan herkes 2010 yılında da Bosch Car Service'lerinden otomobil check-up kazanmaya devam ediyor.

TURİZMİN SESİ
2009 yılında başlayan ve gösterilen yoğun ilgi sayesinde 31 Aralık 2010 tarihine kadar uzatılan kampanya çerçevesinde Bosch Isı Sistemlerinden kombi alan herkes marka ve model bağımsız olarak araçlarına check-up yaptırabiliyor.

Satın alınan her Bosch kombi karşılığında tüketiciye verilen hediye kuponu sayesinde kombi kullanıcıları Bosch Car Service'lerinden araçlarına check-up kazanıyor. Bosch Isı Sistemleri ve Bosch Car Service işbirliği ile tüketici yollarda güven içerisinde ilerliyor.

Kampanya kapsamında marka ve model bağımsız tüm araçları kapsayan check-up; elektronik arıza kontrolü, diagnostik, motor yağı seviyesi, cam ve radyatör suyu, direksiyon, antifriz ve fren hidroliği, polen, hava ve yakıt filtreleri, şarj ve marş sistemleri, fren sistemleri, klima kayışları, ısıtma ve soğutma kontrollerinin yanı sıra aydınlatma sistemleri ve far ayarlarını da içeriyor.

Bosch Isı Sistemleri sadece evinizi değil arabanızı da düşünüyor, 2010 yılında da tüketicinin yüzü gülmeye devam ediyor.