BOĞAZ’IN EŞŞSİZ MANZARASI İLE BULUŞTURUYOR

The Grand Tarabya, kongre ve toplantı organizasyonlarını Boğaz’ın eşsiz manzarası ile buluşturuyor

TURİZMİN SESİ

The Grand Tarabya, kongre ve toplantı organizasyonlarını Boğaz’ın eşsiz manzarası ile buluşturuyor. The Grand Tarabya, tamamen yenilenmiş yapısı, avantajlı lokasyonu, yüksek standartlı servis kalitesi ve tarihi geçmişi ile etkinlikler için mükemmel bir ortam sunuyor. İstanbul’un en önemli simgelerinden biri The Grand Tarabya, kongre ve toplantılar için özel olarak tasarlanmış alanlarıyla misafirlerine hizmet veriyor. Toplam 1280 metrekarelik sütunsuz, 6m tavan yüksekliği ve en son teknolojik özellikler ile donatılmış balo salonu ile her türlü organizasyon için uygun alanı sağlayan The Grand Tarabya, yerden tavana kadar cam pencereleriyle güneş ışığı alan ve Marina manzarasına açılan 445 metrekarelik Panorama Salonu’nun 150-200 kişilik kapasitesiyle dikkat çekiyor.

The Grand Tarabya, neredeyse tamamı Boğaz manzaralı ve balkonlu toplam 14 toplantı salonunda sunduğu yüksek teknolojik imkanlarla toplantıların konforlu şekilde geçmesine olanak sağlıyor.  The Grand Tarabya toplamda 19 adet salonu ile kişi başı 80 Euro+KDV’den başlayan fiyatlarla konferans, toplantı, fuar, sergi ve özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 

 
Tarabya’nın muhteşem koyunda 248 oda ile hizmet veriyor 
Misafirlerine 168 delüks odası, 80 süiti, 1 kral dairesi ve 30 rezidansı ile hizmet veren The Grand Tarabya, her türlü ihtiyaç düşünülerek oluşturulan lüks mekanları ile kusursuz bir konaklama deneyimi yaşatıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’na yaklaşık 35 km., şehrin merkezi Taksim Meydanı’na metroyla sadece 20 dakika mesafede bulunan The Grand Tarabya 4500 metrekarelik alanı ile İstanbul’un en büyük spası olma özelliği taşıyan Therapia ile de fark yaratıyor.