BOEİNG SANATA DESTEK VERİYOR

14. Uluslararası Ankara Caz Festivali Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars Konseri Boeing Sponsorluğunda Gerçekleşti

TURİZMİN SESİ


14. Uluslararası Ankara Caz Festivali'nin Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars Konseri 19 Şubat 2011 tarihinde Bilkent Otel'de düzenlendi. Ayhan Sicimoğlu, festivalde Latin All Star'la birlikte ilk defa Ankaralı caz severlerle buluşarak bir ilke imza attı. Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin “Boeing, Uluslararası Ankara Caz Festivali'nde Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars'ın etkileyici konserine sponsor olmaktan gurur duymaktadır. Boeing Uluslararası Ankara Caz Festivali'ne dokuz yıldır destek olmaktan ve Ankara'ya caz müziğini getirmekten mutluluk duymaktadır. Boeing 18 yılı aşkın süredir Türkiye'de kültür ve sanat aktivitelerine destek vermektedir. Bu aktivitelerle, toplumsal desteğimizi genişletecek yeni fırsatlar arıyoruz” dedi.

Konseri, siyasetçiler, bürokratlar, diplomatik misyon temsilcileri, basın mensupları ve caz severlerden oluşan seçkin bir grup izledi.
Boeing, Ankara Caz Derneği tarafından organize edilen caz festivaline 2002 yılından bu yana destek vermektedir. Boeing, aynı zamanda Sevda Cenap And Müzik Vakfı tarafından organize edilen Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nin ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından organize edilen Uluslararası İstanbul Müzik Festivali'nin de sponsorları arasındadır.

Boeing; eğitim, sağlık, insani hizmetler, çevre, toplum, kültür ve sanat alanlarındaki sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Boeing, Ankara ve İstanbul'da 42 konsere sponsor olmuştur. Merkezi Chicago'da bulunan Boeing, yetmişten fazla ülkede 160.000 kişiyi istihdam etmekte olup 145 ülkede müşterilerine hizmet vermektedir. Ürün hatları ve hizmetleri arasında; ticari jet, askeri uçak, helikopter, elektronik ve savunma sistemleri, füze, uydu, ateşleme araçları ile ileri bilgi ve iletişim sistemleri bulunmaktadır.