BODRUM’DA SONBAHAR İLE BAŞBAŞA

Doria Hotel Bodrum, Kurban Bayramı'nda ılık sonbaharın tadını çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor

TURİZMİN SESİ


Bodrum'un en seçkin adresi Doria Hotel Bodrum, Ege ve Akdeniz'in mavi esintilerle birleştiği modern tasarımlı mimarisi, turuncu gökkuşağının hâkim olduğu leziz restoranı ve eşsiz manzarasıyla Kurban Bayramı'nda ılık sonbaharın tadını çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor. Mavinin beş tonunu görmenin mümkün olduğu Doria Hotel Bodrum Ekim ayı ve Kurban Bayramı için Bodrum'da yazdan kalma günlerin keyfini çıkarmak isteyenlere özel paketler hazırladı.

Huzur dolu bir bayram…
Ege ve Akdeniz'in sıcak renkleriyle pekiştirilmiş modern mimarisi, benzersiz manzarası ile dört mevsim tatil imkânı sunan Doria Hotel Bodrum seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı. 04-12 Kasım 2011 tarihleri arasında geçerli olan bu çok özel pakette; Deniz Manzaralı Deluxe odalarda çift kişilik konaklama, zengin açık büfe kahvaltı 150 EUR. Konforun tasarımla birleştiği standart odalarının çift kişilik konaklama fiyatı ise EUR 110. İç ve dış mimari özelliklerinden, lobi ve odalarındaki tablolara ve heykellere kadar her şeyi ile bir “sanat oteli” ifadesini hak eden Doria Hotel Bodrum, kaliteli hizmet anlayışı, SPA'sı, Akdeniz mutfağının iddialı restoranıyla bayramı en leziz haliyle geçirmenizi mümkün kılıyor.

Ekim ayı boyunca Doria Hotel Bodrum'da “3=2”
Bitez'in yüksek tepelerinden birinin üzerine kurulmuş Doria Hotel Bodrum, dört mevsim boyunca şehir hayatından uzaklaşıp kendini yenilemek isteyenler için her zaman ortak noktadır. Şimdi Doria Hotel Bodrum'un büyülü atmosferine kendinizi bırakmanız için bir nedeniz daha var. Ekim ayı boyunca Doria Hotel Bodrum'un ayrıcalıklarını ve Bodrum'un çekici atmosferini “3 Gece Kal 2 Gece Öde” promosyonuyla özgürce yaşayacaksınız.

Düşlediğiniz her şey için: Doria Hotel Bodrum
Mimarisinden iç tasarımına, lobi ve odalarına kadar her noktasında sanatsal dokunuşlar bulunan Doria Hotel Bodrum, yörenin renk ve çizgisini taşıyan, modernle doğallığı bir arada sunan ruha sahiptir. Doria Hotel Bodrum'da 6 suite ve 5 junior suitin de dahil olduğu her birinin balkon veya terasa açıldığı toplam 92 odası ile misafirlerine sade ve lüks ortamlar sunmaktadır. İki açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness centerı, Türk hamamı, saunası ve şok duşları bulunan Doria Wellness Center'da sağlıklı ve rahatlatıcı saatler geçirebilirsiniz. Doria Hotel Bodrum'da misafirlere ikram edilen pek çok yiyecek, 5 dönümlük “Doria Bahçesi”nde özel olarak yetiştiriliyor. Doria Hotel Bodrum'da sabah zengin kahvaltı büfesi, öğlen ve akşam ala carte yemek hizmeti ile restoranında günün her saatinde damak tadınıza uygun lezzette yemekler bulabilirsiniz.