BODRUM HAPİMAG RESORT'TE BALAYI

Bodrum'un en güzel beldelerinden Yalıçiftlik'te, üç koya hakim bir alana kurulu Hapimag Resort Sea Garden, yenilenen otel odaları ile yeni evli çiftlere unutulmaz bir balayı sunuyor

TURİZMİN SESİ


Bodrum'un en yeşil beldelerinden Yalıçiftlik'te, 197 dönüm arazi üzerine kurulu, yemyeşil doğası ve mavi bayraklı 3 koyu ile özel bir konuma sahip olan Sea Garden, yenilenen odaları ve rüya gibi seçenekleri ile evli çiftlere unutulmaz bir balayı paketi sunuyor.

Sea Garden'ın balayı paketi oldukça dolu. Unutulmaz hatıralar yaşatacak balayı paketinde yok yok. İşte paketin içeriği: Müsaitlik durumuna göre bir üst kategoriden oda, odaya çikolata, meyve sepeti, şarap ikramı, kalp şeklinde pasta, jakuzi, Türk hamamı ve sauna, üzerine gelinle damadın isimlerinin işleneceği 2 bornoz, Ala carte restoranların birinde bir şişe şarap eşliğinde romantik bir akşam yemeği, 1 gün odaya kahvaltı servisi, yeni evli çifte ücretsiz tai masajı, ücretsiz özel bir balayı fotoğrafı, ilk evlilik yıldönümü için 2 gece ücretsiz konaklama.

Konumu itibariyle, Türkiye'de su sporlarına en yatkın koylardan birine sahip olan Hapimag Resort Sea Garden'da; dalış okulu, su kayağı, yelken, katamaran, sörf gibi çeşitli su sporları bulunuyor.

Türk, Çin, Meksika, Brezilya, İtalyan mutfaklarına bu yıl Hint mutfağını da ekleyen Hapimag Resort Sea Garden, dünya mutfaklarından oluşan farklı lezzetleri misafirlerine sunuyor.

Yeni evli çiftlere özel paket fiyatları ile Sea Garden'da unutulmayacak bir balayı yaşamak istiyorsanız rezervasyon direkt no: 0 252 311 13 20

www.hapimag-seagarden.com  
Tel: 0 252 311 12 80