Birkaç Günlük Keyifli Bir Tatil

Mandarin Oriental, Bodrum, yeni yıla şehrin stresinden uzakta birkaç günlük keyifli bir tatil ile girmeyi tercih eden misafirleri için hazırlıklarını tamamladı

TURİZMİN SESİ

Cennet Koyu’nun olağanüstü doğası içinde konumlanan, keyifli yürüyüş yolları, zeytin ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrelenmiş Mandarin Oriental, Bodrum, yeni yıla şehrin stresinden uzakta birkaç günlük keyifli bir tatil ile girmeyi tercih eden misafirleri için hazırlıklarını tamamladı. Ege Denizi’nin göz alıcı manzarasına sahip otelin üç gecelik yeni yıl kutlama paketine, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerine ek olarak yılbaşı akşam yemeği, 1 Ocak sabahı yeni yıl brunch’ı ve sürpriz ikramlar da dâhil. Yedi aşamalı ve bir şişe şampanya eşliğinde sunulacak yılbaşı akşam yemeği Sofra Restaurant’da servis edilecek. İncir marmeladı ve kıtır brioche eşliğinde sunulan Porto şarabı ile marine edilmiş Kaz Ciğeri ikramıyla başlayacak leziz menüde birbirinden özel tatlar bulunuyor.

Beyaz trüf mantar yağıyla Yerelması Çorbası, soğuk başlangıçlarda yer alan mango kreması ve yeşil elma köpüğüyle Mercan Gravlax ile ara sıcaklardaki ıstakoz dilimleri ve turunçgillerle tatlandırılmış Ege Kuskus Risotto, bu özel lezzetlerin başında geliyor. Nar ve limon otlu sorbenin ardından farklı damak tatlarına hitap etmek üzere iki ana yemek seçeneği sunuluyor misafirlere. Karamelize fındık, kuşkonmaz kreması, rezene salatası ve havuç sos eşliğinde servis edilen Tava Deniz Levreği, balık severler için mükemmel bir seçim yaratıyor. Ana yemek menüsünde yer alan bir diğer lezzet ise 48 saat pişmiş tatlı patates püresi, morel mantarı ve karamelize kestane ile sunulan yedi farklı baharatla tatlandırılmış Kuzu Gerdanı. Bu özel menüyü karamel, çikolata ve kestaneli ‘Mystery’ Kek taçlandırıyor. Ayrıca gecenin ilerleyen saatleri için mercimek çorbası, ızgara sucuk ekmek, tavuk veya etli dürüm ile taze naneli ayrandan oluşan Gece Atıştırmalıkları da dikkat çekecek lezzetler arasında yerini alacak.

 
Mandarin Oriental, Bodrum misafirleri, bir yandan yılbaşı gecesi için yaratılan yemeklerin tadına varırken bir yandan da Latin müziği ezgileriyle tanınan sekiz kişilik ‘La Descarga’ grubu eşliğinde keyifli anlar yaşayacak. Eğlence, Mandarin Bar’ın keyifli atmosferinde, DJ Kaan Yorulmaz’ın hareketli müzikleriyle, sabahın ilk ışıklarına dek devam edecek. Bodrum’un her daim ılıman ikliminde, dingin ve keyifli bir tatil imkânı sunan paket, 29 Aralık 2014 ile 3 Ocak 2015 tarihleri arasında 3 gece konaklama için geçerli ve iki kişi için 2015 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.  Mandarin Oriental, Bodrum’da konaklamadan, yılbaşı akşam yemeğinde ya da 1 Ocak brunch’ında yer ayırtmak isteyen misafirler de düşünülmüş. Yemek öncesi ikram edilecek kokteyl menüsü, yedi aşamalı yılbaşı gala yemeği ve gece atıştırmalıklarından oluşan menünün iki kişilik fiyatı 760 TL. Yeni yıl brunch’ının ise kişi başı ücreti 120 TL. Fiyatlara KDV dâhil, 6-12 yaş arası çocuklara %50 indirim uygulanıyor.