BİR TIKLA 200 TV KANALI

Geçtiğimiz yıl teknolojik yatırımlarıyla, depolama kapasitesini PetaByte (PB) oranlarında katlayan Ajans Press, yeni ürünü OfflineTV'yi abonelerine açtı

TURİZMİN SESİ
Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “Medya Takip Sektörüne kattığımız yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek, 'OfflineTV'yi hayata geçirdik” dedi. Televizyon izleme ve montajlama platformu olan bu yeni ürün hakkında bilgiler veren Özkan, platformda yer alan 200'ün üzerinde ulusal ve yerel TV kanalını //offlinetv.ajanspress.com.tr  adresinden 7/24 ulaşılabilir duruma getirdiklerini belirtti. OfflineTV'de kanal, gün ve saati belirleyen kullanıcı, Ajans Press arşivine erişerek izleme yapabildiği gibi, dilediği kayıt aralığını da bilgisayarına indirebiliyor.

Çözünürlük kalitesi yüksek görüntülerin depolama maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle, dünya genelinde medya takibi yapan şirketler, TV görüntülerini 1 ile 3 ay süreyle tutabilirken, Ajans Press süresiz arşivlemeyi hedefliyor. Halen birçok ulusal TV kanalı, RTÜK için yasal olarak tutmaları gereken kayıtlarda sorun olduğu taktirde, Ajans Press arşivlerinden faydalanmayı tercih etmekte.

https://www.facebook.com/AjansPress.Turkey  
https://twitter.com/#!/ajanspress  
//friendfeed.com/ajanspress2