BİR BAŞKADIR LİMAN'DA FASIL

İstanbullular için 1951 yılından kalma bir gelenek haline gelen Liman Lokantasının içerisinde Liman Meyhanesi açıldı.

TURİZMİN SESİ


Liman Meyhanesinde Beş yıldızlı servis alacaksınız, mükemmel mezeleri ve yemekleri büyük porsiyonlarda yiyeceksiniz, en güzel eğlenceyi yaşayacak ve artık fazla ödemeyeceksiniz. Güleryüzlü, samimi ve sıcak personeli, Osmanlı, Türk, Rum, Makedon mutfaklarından nadide yemekleri , içerisinde Topkapı sarayı, Ayasofya, Sultanahmet camisini seyredeceğiniz Boğaziçi köprüsünden Galata köprüsüne uzanan manzarası, 1950 leri yaşatan dekorasyonu ile sizleri şehrin stresinden alıp götürmeye hazır.

Klasik Bir meyhaneden fazlasını bulabileceğiniz Liman' da , Tadına doyamıyacağınız yemekler ve mezeler Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Erkan Tokmak idaresinde fasıl, Dora' nın modern, oryantal, hint figürleri taşıyan dans gösterisi görsel bir şölen izleyeceksiniz. Pazar hariç her gün, 19:00 da açılan Liman Meyhanesinde 20:00 24:00 arası fix mönü limitsiz içki dahil 75 TL ana yemek aldığınız zaman bu limitsiz eğlence 85TL oluyor.

Ayrıca yukarıdaki fix ve alacarte menü fiyatları üzerinden Hafta içi günlerde %20 İndirim yapılıyor. Balkonlarımızda Sigara içilebilmektedir.
Valepark, vestiyer gibi hizmetlerin ücretsiz verildiği Liman meyhanesinde tüm kredikartları geçerlidir.