Big Chefs’in 23. şubesi Diyarbakır oldu

2007’de Ankara’dan tüm Türkiye’ye hızlı bir giriş yapan Big Chefs’in lezzet yolculuğu 23. şubesi Diyarbakır ile devam ediyor

TURİZMİN SESİ

Big Chefs ile yeme – içme kültürüne yön veren Gamze Cizreli, ana yurdu, ata yurdu, memleketi Diyarbakır’da, Filiz Bedirhanoğlu’nun ortaklığı ve 4 milyon TL.’ lik yatırımla, 500 kapasiteli en büyük şubesini açtı. Diyarbakır’da 100 kişilik istihdam sağlayan Big Chefs özel lezzetlerini tüm Türkiye ile paylaşmaya devam ediyor.
 
 
Surların yanı başında, tarihi Fiskaya Şelalesi ve Hevsel Bahçeleri’ne bakan dört dönümlük bir alan üzerinde kurulan Big Chefs’in klasik lezzetlerine, bulunduğu bereketli topraklara ve gastronomi kültürüne sahip çıkan özel Mezopotamya menüsü eşlik ediyor. Derik zeytini salatası, ciğer kebabı, ekşili kuru patlıcan dolması, içli köfte, sütlü Nuriye gibi önde gelen yöresel tatlar, Big Chefs’in ayrıcalıklı sunumlarıyla fark yaratıyor.
 
Big Chefs, lezzeti bir orkestra şefi özeniyle yöneterek, özel tatları ve sunumlarıyla fark yaratıyor.Şömineli, kütüphaneli, çiçekli, kendinizi evinizdeymiş gibi hissettiren Big Chefs dekorasyonuna, Diyarbakır’a has renkler, kumaşlar, etnik yastıklar gibi bölgeye has dokunuşlar eşlik ediyor.Unutulmaya yüz tutmuş, mütevazı, samimi, misafirini evinde hissettiren servis anlayışı ve ambiyansı ile en güzel dekorasyonun insan olduğuna inanan, konuklarını sevgiyle kucaklayan Big Chefs, damaklarda unutulmaz tatlar bırakan lezzet yolculuğuna Diyarbakır ile devam ediyor.
 
Adres: Fiskaya Şelalesi, Kent terası, Sur / Diyarbakır