BEYPAZARI’NA TURİSTİK YATIRIM

Ankara şehir merkezine 1 saat 10 dakika uzaklıkta olan tesis, Ankaralı misafirleri için bulunmaz olanaklar sağlarken bölgenin ilk kayak tesisi olma özelliğini de taşıyor

TURİZMİN SESİ


Ankara Beypazarı, Karaşar Mevkii'nde 2010 yılı Ekim ayında faaliyete girmesi planlanan Ankara'nın ilk ve tek 1. sınıf tatil köyü statüsünde hizmet verecek olan Kardelen Mountain Resort'ün tanıtımı 29.12.2009 tarihinde Ankara G.O.P.'da bulunan tanıtım ofisinde yapıldı.

62 dönüm üzerine yerleşik olacak olan Kardelen Mountain Resort'de 108 yatak kapasitesiyle birlikte yarı olimpik ve kapalı havuzları, hamam, masaj, sauna hizmetleri ve bünyesinde bulunacak alacarte restaurantları, barları ve diskosunun yanı sıra aquapark, paintball, avcılık ve binicilik gibi her beş yıldızlı tesiste bulunmayan aktivite ve hizmetler de bulunuyor.

Turizm meraklısı ailelerin ve yetkililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında, katılımcılara sürpriz hediyeler verilirken, Kardelen Grup Ltd. Şti. kurucusu Timur ÖZDEMİR'in yaptığı konuşmada “Beypazarı ilçesinin sahip olduğu kültürel ve tarihi hazineyi, kayak ve dağcılık gibi diğer turizm türleri ile buluşturmak hem ilçeye hem de misafirlere büyük fırsatlar yaratırken ayrıca tesiste konaklayacak misafirler Ankara'dan uzaklaşmadan, şehrin stres ve gürültüsünden arınma imkanı bulacaklardır.” dedi. Beypazarı'nın başkentimize bu kadar yakın olmasından dolayı Kardelen Tatil Köyü'nün sunacağı kayak imkanıyla da ileriki yıllarda Uludağ ve Palandöken gibi büyük kayak merkezlerine tercih edilme konusunda rakip olabileceğini belirten Özdemir, tesis tanıtımlarının önümüzdeki günlerde devam edeceğini belirtti.