BEYOĞLU'NDA GENÇLİK MERKEZİ AÇILIYOR

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi Bakan Egemen Bağış'la Açılacak, Gençler Emre Altuğ'la Coşacak

TURİZMİN SESİ


Beyoğlu Belediyesi gençler için yeni gençlik merkezini hayata geçiriyor. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın açılışını yapacağı Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi için hazırlanan zengin programda ünlü pop sanatçısı Emre Altuğ sahne alacak

Yaşantısıyla, dinamizmiyle, organizasyonlarıyla, turizmiyle, gençlik merkezleriyle hep genç, hep canlı, hep diri bir ilçe olan Beyoğlu'na bu kez “Hepgenç” bir merkez açılıyor. Yıllardır hayata geçirdiği “hepgenç” markalı projelerle Beyoğlu'nda genç olmayı avantajlı hale getiren Beyoğlu Belediyesi bu projelerin yürütüldüğü ve bundan sonra gençlerin birinci adresi olacak merkezi muhteşem bir törenle açıyor. Yaşam Koçu Beyoğlu sloganıyla yol alacak olan Şişhane'deki Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin açılışı 26 Haziran Pazar günü saat 19.00'da gerçekleşecek. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın birlikte açacağı gençlik merkezindeki törende, ayrıca, Beyoğlu Belediyesi ile AB Genel Sekreterliği arasında işbirliği protokolü imzalanacak.

Emre Altuğ Konser Verecek
Beyoğlu Belediyesi'nin gençlik felsefesini, gençliğe bakışını, gençliğe gelecekte umut olacak değerler sistemini yansıtan ve “Hepgenç” marka projelerinin üretildiği gençlik merkezinin açılış töreninde gençleri bir de sürpriz bekliyor. 70 kişilik Beyoğlu Belediyesi Gençlik Orkestrası'nın konseriyle başlayacak müzik dolu saatler gençlerin sevdiği bir isim olan ünlü pop müzik sanatçısı Emre Altuğ'un seslendireceği şarkılarla devam edecek. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın açılışıyla 26 Haziran Pazar günü saat 19.00'da gerçekleşecek Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin açılışında siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.

PROGRAM
Tarih :26 Haziran 2011- Pazar
Saat :19.00
Yer : Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi
Adres : Şahkulu Mah. Meşrutiyet Caddesi No:127 Şişhane-Beyoğlu (Şişhane Meydanı- Barış Anıtı Yanı)