BEYMARMARA'DA İFTAR KEYFİ

Beymaramara, On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nda misafirlerine, Ramazanı tüm güzelliğiyle yaşatarak damak tadına uygun birbirinden lezzetli yemekler sunuyor

TURİZMİN SESİ

Beymarmara Ramazan’ı zengin iftar mönüleri ve geleneksel eğlenceleri ile karşılıyor. Beymarmara İftar davetleri zengin mönü ve özenli servis yanında; geleneksel Ramazan'a özel sunum ve eğlencelerinin en güzel örneklerini sunuyor.
 
 
Şirket ve özel gruplara yönelik 'özel Ramazan Konsepti'nde havuz başında hizmet veriyor.
 
 
On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nda açık havada, havuz başında yer alan Yeşilçam restoranında bir çok seçeneği aynı anda barındıran ramazan mönüsünde, geleneksel başlangıçla başlayan peynirden, sarmaya kadar olan zengin alternatiflerle süslenmiş mönü, yaza özgü hafif kırmızı ve beyaz et yemek seçenekleriyle devam ediyor.
 
 
Ramazan ruhunu tüm güzelliğiyle yaşatacak Yeşilçam Cafe Retaurant,  Türk damak tadına uygun birbirinden lezzetli yemekleri de sunacak. Ramazanda olmazsa olmaz tatlıları içerisinde barındıran ramazan sofrası bol seçenekleriyle damak zevkinize sunuluyor.
 
 
Günün mönüsünün 33 TL olduğu Beymarmara'da, sahura kadar açık olan Yeşilçam kafe ise nargile çeşitleri, tavla ve okey oyunlarıyla Ramazan ayına ayrı bir renk katacak