BEYMARMARA YAZA MERHABA DEDİ

Yaza yenilenerek giren BeyMarmara Suite Otel, cemiyet hayatının önde gelen simalarını ağırladı

TURİZMİN SESİ


Havuz başında canlı müzik eşliğinde yaza merhaba demenin mutluluğunu yaşayan BeyMarmara Suite Otel Genel müdürü Deniz Pekdemir, bu özel gecemize katılıp, bizleri onurlandırdığınız için hepinize Beymarmara Suite Hotel ailesi olarak teşekkür ederim

2008 Ağustos ayından bu yana Beylikdüzü' nde faaliyet gösteren Otelimiz, 58 suite oda, 2 toplantı salonu ve gördüğünüz rekreasyon alanlarıyla sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.

1996 yılında eğlence ve müzik sektörüne giriş yapan Akkaya Production, hızla yükselen bu trendine 22 Mayıs 2010 tarihinde Beymarmara Suite Hotel'i de bünyesine katarak Turizm sektörüne de katkı sağlamaya başlamıştır. Akkaya Production firmasının Beymarmara Suite Hotel'deki Ortaklığı Sn. Ahmet Akkaya, Sn. Mehmet Sıddık Yurdakul ve ben Deniz Pekdemir ile devam etmektedir.


Akkaya Production firması yurt içi ve yurt dışında birçok il ve ülkede gerçekleştirdiği festival ve organizasyonlarla çok kısa bir sürede hızlı bir yükseliş göstererek, kendi sektöründe markalaşmayı başarmış bir firmadır. Aynı zamanda 2010 yılında inşaat ve turizm sektöründe de faaliyetlerini sürdürmektedir.

Akkaya production ortaklığında yeniden yapılanan Otelimiz, Beylikdüzü lokasyonunda bireysel ve kurumsal her türlü organizasyonlarınıza ev sahipliği yapmaya hazırdır.

Akkaya Production ve Beymarmara Suite Otel olarak Aldığımız yenilikçi ve stratejik öneme sahip kararlarla önümüzdeki yıllarda yapacağımız yeni anlaşma ve faaliyetlerle Beylikdüzü'ne farklı bir soluk getirmeyi planlamaktayız..İlkini 2011 yazında 20 ülkenin güzellerinin katılacağı ''Miss Beymarmara Of the World ''güzellik yarışması Marmara güzelini belirleyecektir. Miss termal of the world de Akkaya Production patenti ile her yıl geleneksel olarak devam etmektedir.

Beymarmara Suite Hotel, 60 m2 (1+1) ve 90 m2 (2+1) 'den oluşan 58 suite odası, açık havuzu, havuzbaşı restaurantı ve 300 m2'lik yeşil alanı ile her türlü bireysel ve kurumsal organizasyonlara ev sahipliği yapıyor

Hizmet kalitesinin yüksek olduğu Otel'de, fiyatlar emsal işletmelere göre çok uygun. Genelde A ve A+ müşteri profiline hitap eden Otel'in uygun fiyat politikası, seçkin kadrosu ve hizmet kalitesi ile herkesin yararlanabileceği, güvenle tercih edebileceği bir mekan olduğunu da belirmek isteriz.

Tüyap, CNR ve Atatürk Havalimanına olan mesafesi ile E5 ve E6'dan direkt ulaşıma sahip olması lokasyon anlamında da Otelin tercih edinebilirliğini artırmaktadır. Ayrıca Fuar dönemlerinde Tüyap ve CNR'a sağladığı Ücretsiz Shuttle hizmeti ile de konuklarına farklı bir ayrıcalık da sağlamaktadır.


Seçkin konukları için farklı oda seçenekleri bulunan BeyMarmara Suite Otel, 60 m²'den başlayan Suit Nitelikli Odalarımız birbirinden Farklı ve şehir manzaralı olup 24 saat oda servisi, LCD Tv, Minibar, Mini mutfak, Hidro masaj, Duş sistemi, görüntülü telefon özelliklerine sahiptir.

Açık ve kapalı Yüzme havuzları, Birbirinden farklı lezzetler sunan Restaurantları ve barları ile Butik Otelin tüm ayrıcalıklarını sunmaktadır.
Beylikdüzü'nde doyumsuz lezzetleri ile yaza merhabayla dostlarını ağırlayan BeyMarmara Suite Otel sevenleriyle buluştu Şarap çeşitleri, mezeleri, özel yemekleri, dekoru ve havuz manzarasıyla tercih sebebi olan BeyMarmara Suite Otel misafirlerinin kendilerini özel hissedeceği ambiyansı ve 'acaba'sız lezzetleriyle rahat bir ortamda ağırlayan bir mekan.


BeyMarmara Suite Otel,Yaza Merhaba partisinde birbirinden ünlü sanatçıları sevenleriyle buluşturdu. Erdem Özgen son albümünden Farzet isimli eseri okudu

Ünlü türkücü Yeliz Asal birbirinden güzel türkülerini yorumladı


Uyarı!
Bu sitede yer alan tüm içerik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca tescil ve koruma altındadır. Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp, kullanılamaz.Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir.