BEST WESTERN ‘BONUS MİL’ KAZANDIRIYOR

Best Western International'ın 'Miles&Smiles' ile yaptığı işbirliği sayesinde 90 ülkedeki 4000'in üzerindeki Best Western otelleri misafirlerine 'Miles&Smiles' Bonus Mil kazandıracak

TURİZMİN SESİ


Best Western Misafirleri Daha Ayrıcalıklı… Kasım 2011 tarihi itibariyle Miles&Smiles program ortağı olan Best Western otelleri, yapılan işbirliği sayesinde misafirlerine Bonus Mil kazandıracak. Barındırdığı Best Western, Best Western Plus ve Best Western Premier markaları ile misafirlerinin tüm beklentilerini eksiksiz karşılayan Best Western otelleri işbirliği kapsamında Miles&Smiles üyelerine otel konaklamalarında 500 Bonus Mil verecek. Ayrıca Best Western Türkiye otelleri; Miles&Smiles üyelerini 31 Ocak 2012 sonuna kadar konaklamalarında 1000 Bonus Mil ile ödüllendirecek.

Best Western Değer Katmaya Devam Ediyor… İşbirliği hakkında açıklamada bulunan Best Western Khan Hotel Antalya Genel Müdürü Muazzez Tonguç; Miles&Smiles kulübünün ciddi bir potansiyele sahip olduğunu belirterek şunları söyledi: “Best Western ve Miles&Smiles ortaklığı marka bilinirliği başta olmak üzere tüm otellerimize büyük katkı sağlayacaktır. Plus olmaya hazırlandığımız Antalya Best Western Khan olarak yeni yıl gelirken böylesi önemli bir işbirliğinin bize de ciddi bir prestij ve geri dönüş sağlayacağından eminim. İşbirliği sayesinde Türkiye'de Best Western markasının farklı kitlelere hitap etmesi daha da kolaylaşacak ve pazar payımız da daha da artacaktır” dedi.
Bu önemli işbirliğinin yansımalarının yakın zamanda hissedilmeye başlanacağının altını çizen Muazzez Tonguç ayrıca, Best Western Khan Hotel Antalya olarak kendilerini son derece heyecanlandıran bu birlikteliğin tüm Best Western otellerine hayırlı olması diledi.
Dünyanın neresine uçarsanız uçun bir Best Western oteli size bekliyor olacak!

Best Western Khan Hotel Hakkında: Bulunduğu lokasyon itibariyle Antalya şehir merkezinin tam kalbinde yer alan Best Western Khan Hotel; tatil ve iş seyahatlerinizi rahatlık, konfor ve üstün kalite anlayışıyla unutulmaz kılıyor. Şehir merkezinde sakin bir ortamda dinlenme fırsatı da sunan Best Western Khan Hotel, Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini Best Western servis kalitesi ile misafirleriyle buluşturuyor. Eşsiz konumu ve 1989 yılına dayanan tecrübesiyle konuklarına unutamayacakları bir konaklama deneyimi vaat eden Best Western Khan Hotel; Antalya'daki tatil ve iş seyahatlerinizde değişmez adresiniz olacak.