BERLİN'DE IŞIK FESTİVALİ

SunExpress seyahat tutkunlarını, 14 – 25 Ekim tarihlerinde düzenlenecek “Işık Festivali” kapsamında Berlin'e davet ediyor

TURİZMİN SESİ
SunExpress, Avrupa'nın en renkli şehirlerinden olan Berlin'in ışıkla dansına tanıklık etmek isteyenlere, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya'dan gerçekleştirdiği direkt uçuşlarla en ekonomik yoldan ulaşım imkanı sunuyor.

SunExpress'in bilet fiyatları her şey dahil 49 Avro'dan başlıyor ve biletler SunExpress'in www.sunexpress.com  adresindeki internet sitesiyle 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden satın alınabiliyor. Yolcular ayrıca, SunExpress'in internet sitesi üzerinden otel rezervasyonlarını da rahatlıkla yapabiliyor.

Bu yıl 5.'si düzenlenecek Işık Festivali kapsamında, Berlin'de 50'ye yakın anıt ve tarihi bina özel sistemlerle gece boyu aydınlatılırken, düzenlenen laser, projeksiyon ve havai fişek gösterileriyle, şehir büyülü bir havaya bürünüyor. Işık Festivali'ni takip etmek isteyenler için, otobüs, tekne veya bisiklet taksilerle özel turlar da düzenleniyor.

Türkiye'den yurtdışına geniş bir uçuş ağı sunan SunExpress'in Berlin uçuşları, İstanbul Sabiha Gökçen'den salı, çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar; İzmir'den pazartesi, salı, perşembe, cuma ve cumartesi; Antalya'dan ise salı ve pazar günleri karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor.