Bentour Reisen 700 seyahat acentesi ile Antalya’da buluştu

Türkiye’nin yurtdışındaki en büyük tur operatörü Bentour Reisen Avrupa’dan Türkiye’ye 700 seyahat acentesini teşekkür etmek ve ‘2019 Bentour Katalog Tanıtımı’nı yapmak için getirdi

TURİZMİN SESİ


Bentour Reisen, Geleneksel Antalya Buluşması’na katılan 700 acentayı Belek Granada Luxury Resort Hotel’de eğlenceli bir kokteyl ile ağırladı.

Bentour’un Onursal Başkanı Kadir Uğur ve Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Uğur Avrupalı seyahat acentelerini kokteylde kapıda karşıladılar.

Akrobasi grubu yürekleri hoplatırken eğlenceli dakikalara imza attı.

Kokteyl sonrasında 3 kişiden oluşan gençlerin akrobasi hareketleri ile yaptıkları paten gösterisi, dans grupları gösterileri ve 4 kişilik bir ekibin sahnesiyle gece devam etti.

 

Gösteri yapan grup Michael Jackson’un ‘ay yürüyüşü’ eşliğinde danslar yaptı. Dans gösterileri yapan gruplar katılımcıları eğlendirdi ve unutulmaz anlar yaşattı.

Gecenin hızı konukları yorunca yerlerde dinlenme keyfine çekildiler.

Daha sonra sahne alan 4 kişilik Güney Afrikalı ekip ise, söyledikleri şarkılarla eğlenceyi doruklara taşıdılar ve katılımcılarla birlikte şarkılar söylediler.

Ertesi gün Seyahat acenteleri Bentour’un Türkiye’deki iş ortağı turizmciler ve otel yöneticileri ile Royal SEginus Hotel’de workshop’ta buluştular ve “2019 Bentour Katalog Tanıtımı” yapıldı.

Katılımcılar Gala Kokteyl ve Bentour Comedy Night Gala Gecesi’nde akşam tekrar bir araya gelecekler.