Bentour Katalog tanıtımında Delphin Hotels&Resorts tanıtımı gerçekleşti

Delphin Hotels&Resorts Gökhan Bulcun; “Hepiniz hoşgeldiniz. Delphin Hotelleri olarak 7 hotele sahibiz

TURİZMİN SESİ


“Türkiye’de inanılmaz derecede aqua parklar ve kaydıraklı oteller var. Her bayiye bu katalogtan 5 tane verilecek ama online olarakta erişebileceksiniz. Kullanıcı dostu bir katalog size de yardımcı olacağını düşünüyoruz. Kısa bir süre önce hayata geçirdiğimiz bir uygulama. Normal ürünlerle, x ürünler arasında ayrım yapmıyoruz.İsviçreliler Cats üzerinden bu uygulamayı kullanamıyorlar ama Almanya ve Avusturya’da ki bayiler için kullanılabilir olacak. Bu akşam Delphin Be Grand Hotels’de gala akşamımız olacak o yüzden Gökhan Bulcun’u davet etmek istiyorum” dedi.

Delphin Hotels&Resorts otellerin tanıtımını Gökhan Bulcun yaptı. Delphin Hotels&Resorts Gökhan Bulcun; “Hepiniz hoşgeldiniz. Delphin Hotelleri olarak 7 hotele sahibiz.

  • Delphin İmperial
  • Delphin Be Grand
  • Delphin Deluxe
  • Delphin Diva
  • Botanik Hotel&Resort
  • Delphin Palace
  • Botanik Platinum

Lara’da bulunan Delphin İmperial Hotel en lüks otelimiz. Antalya’ya 15 km uzaklıkta Kundu bölgesinde bulunuyor. Ultra herşey dahil konseptiyle hizmet vermektedir. 5 yetişkin kaydırağı, 3 çocuk kaydırağı var. Bir ana bina, 650 odamız, kapalı alan havuzumuz, sahilimiz, diskomuz mevcuttur. Açık büfe restorant ve 8 adet Ala’cart restoran var. Amfi tiyatromuz ve spor merkezimiz tenis kortlarımız var. Delphin İmperial’da çok fazla çocuk aktivitemiz var. Imperial’in tüm konseptini Delphin misafirleri belirledi.

Müşteri memnuniyeti esasına önem veren Delphin Otelleri’nin beşinci oteli olan Delphin Imperial, tamamen misafirlerin talep ve beklentilerine göre düzenlendi. Delphin Otelleri’nde konaklayan 15 bin turistin katıldığı anket sonucunda otelin ismi, mimarisi, restoranı, havuzu, odaların dizaynı, otel dekorasyonu ve hatta yiyecek içecek konseptine kadar birlikte karar verildi.

Delphin Be Grand Hotel; Antalya Lara Bölgesi’nde en büyük aqua parka sahip, en çok çocuk aktivitesi yaptığımız otelimiz. Befit fitness merkezimiz, Lara Bölgesi’nde bulunan 1500 metrekare alanda en büyük spor merkezidir. 4 bloktan oluşan bir otel, 837 odamız var. Antalya Kundu bölgesinin en büyük otel alanına sahip olan Delphin Be Grand Resort, bir çok konuda ilklere imza atıyor. Mimarisi, profesyonel spor aktiviteleri, bölgenin en büyük su parkı, çocuklar için tasarlanan macera parkı ve daha bir çok yeni hizmet. Sporunuza ve yemek alışkanlıklarınıza ara vermeden tatilinizi yapabilirsiniz.

Delphin Deluxe; Saray mimarisinden esinlenilerek dekore edilen odaları, klasik çizgilerin modern bir yorumla harmanlandığı sosyal alanları ve ödüllü ustaların tam görsel şölenle sunduğu muhteşem lezzetleri ile mutlu olmanız için tüm detayları sizin için kusursuz hale getirdi. “Misafir ödediğinden fazlasını alır” ilkesi ile hareket eden otelimizde çok mutlu olacaksınız. Antalya, Okurcalar bölgesinde bulunan Delphin Deluxe Hotelimiz Ultra herşey dahil konseptinde hizmet vermektedir.

Delphin Palace; saray mimarisinin izlerini taşıyan dekorasyonu ile de misafirlerini özel hissettiriyor. Hayallerin ötesinde bir tatil için benzersiz plaj, kusursuz hizmet, muhteşem lezzetler, güler yüzlü personeller şık döşenmiş odalar Delphin kültürü ile birleşti ve Delphin Palace otelimizi oluşturdu.

Delphin Diva; 2008 yılında açılan ve 2014 yılında yenilenen bir otel. 200 odalık bir otelimiz. Antalya Lara bölgesinde kum ve çakıllı bir plajı var. Doğa ve güneşin Akdeniz ile birleşip, size ulaştığı nokta. Kusursuz Delphin servis anlayışı, yüksek misafir memnuniyeti, konumu ve tesis olanaklarıyla, bölgenin parlayan yıldızı.

Botanik Platinum; Doğanın kendini cesurca sunduğu Alanya Okurcular mevkiinde konumlanan Botanik Platinum, 5 yıldızlı tatilin yeni adresi. Delphin tecrübesini ve kalitesini yaşatan otel, konforlu ve kusursuz bir hizmetle ağırlıyor misafirlerini. Palmiye ağaçlarının gölgesinde yemyeşil bir bahçede yükselen modern mimarinin izlerini taşıyan Botanik Platinum, Akdeniz’in mavisine sıfır konumda.

Botanik Hotel&Resort; Baş döndüren kokularıyla sizleri farklı dünyalara götürecek yüzlerce farklı bitki, uçsuz bucaksız Akdenizin serin suları, ılık esen bir rüzgar ve huzur. Binlerce çeşit bitki ve ağaçla sarmalanmış  yemyeşil bir alana konumlanmış olan Delphin Botanik otelimizde doğa ile baş başa kalma şansını yakalayacaksınız. Otele ilk girdiğiniz andan itibaren karşınıza çıkan bu yemyeşil dünya, yaşayacağınız kusursuz tatil deneyiminden sonra sizin için vazgeçilmez olacak. Otellerin tanıtımını yapan Sn. Bulcun teşekkür ederek sözlerini tamamladı.