BAYRAMDA AK KUTLAMA

Kurban Bayramının ikinci gününde Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi

TURİZMİN SESİ- HANDE KURT


İSTANBUL- Bayramlaşmaya bakanlar, milletvekilleri,belediye başkanları, teşkilat mensupları yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanı Ekrem Erdem, Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Ak Parti İstanbul milletvekilleri, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Gençlik ve Kadın Kolları ile birlikte, her kademeden teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş , Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanı Ekrem Erdem , Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer yaptıkları bayram konuşmalarında birlik ve beraberliğe ve Van depremine değindiler.

Beyoglu Belediye Baskanı Misbah Demircan

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "1999 depreminde, Türkiye nerelerdeydi, bugün hamdolsun nerede?" dedi.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "1999 depreminde, Türkiye nerelerdeydi, bugün hamdolsun nerede? O zamanlar deprem bölgesine bir hafta sonra gidebilen bir Başbakan varken, şimdi 2 saat sonra oradaki çalışmaların başında bulunan bir Başbakanımız var." dedi.

Bağış, partisinin İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, ilçelerdeki bayramlaşma törenlerine katıldıktan sonra buraya geldiklerini belirterek, "Bende buraya gelmeden evvel, bayramlaşma onurunu taşıdığım Şile'deki, Sultanbeyli'deki, Maltepe'deki, Kadıköy'deki ve Ataşehir'deki kardeşlerimizle kucaklaştım. İşte AK partiyi AK Parti yapan bu birlikteliğimiz, bu beraberliğimizdir." diye konuştu.

AK Partililer'in bir kez daha tek yumruk olduklarını gösterdiğini ifade eden Bağış, şunları söyledi:

"Hepimiz el eleyiz, gönül gönüleyiz. İstanbul, Van konusunda farkını bir kez daha ortaya koydu. Ben de belediyelere şükranlarımızı sunuyorum. 1999 depreminde, Türkiye nerelerdeydi, bugün hamdolsun nerede? O zamanlar deprem bölgesine bir hafta sonra gidebilen bir Başbakan varken, şimdi 2 saat sonra oradaki çalışmaların başında bulunan bir Başbakan'ımız var. Orada çadırdaki kardeşlerimizle birlikte Bayram yemeği yiyen bir Cumhurbaşkanı var. Orada çocukların yüzünü güldüren bir İçişleri Bakanı var. Orada devlet millet kaynaşması AK Partililer vizyonuyla gerçekleşti. AK Partililer olmasaydı, bu ülkede milletin arasına duvar örmeye kalkanlar, fitneciler, fesatçılar belki başarılı olabilirdi."Bağış, "Bugün sadece Türkiye'de değil, Somali'de de yıllar sonra insanlar, sizlerin kadirşinaslığı sayesinde kurban Eti yediler. Gazze'dekiler, Kosova'dakiler, Haiti'dekiler bayramı sizlerin sayesinde farklı kucakladılar" dedi.