BAYK DUO TROFE X-MACHİNE TEKNESİ'NİN

2011 Allianz-Bayk Duo Trofesinde 4'üncü ayak yarışı X-Machine teknesinin oldu

TURİZMİN SESİ-Attila Güvenç


Bodrum(Anayurt) - Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulubü tarafından Allianz Sigorto desstekleriyle yaplılan 4 ayak 5 yarışlık bir seri şeklinde düzenlenen Allianz-Bayk Duo Trofe'de trofeye X-Machine teknesi ile Şenkar Öztüzün ve Burçin Aytunç adlarını yazdırdılar.

Bayk duo trafo genel klasmanda; X-Machine teknesinin ardından ise Pamir Sezener ile Tolga Yağlı tekneleri Fat Lemon ile ikinci, Emre Derman ve Barış Selamioğlu tekneleri Exit ile üçüncü, Mito teknesi ile Mithat Önal ve Tarık Azizoğlu dördüncü, Moano Reva adlı teknesiyle Atilla Gökova ile Osman Yiğit beşinciliği kazandılar.

Duo Trofe'nin il gününde 12-14 knot rüzgarla start alan yarış, offshore rotada gerçekleştirildi. Bodrum'dan start alan tekneler, Kurtburnu şamandırasını sancakta, Çelebi ve Kargı adasını iskelede bırakarak Bodrum'da finiş yaptılar. Yarışın ikinci günü ise 10-12 knotla Bodrum'dan start alan tekneler bu kez Kurt burnu şamandırası ile Kargı ve Çelebi adasını sancakta bırakarak Bodrum'da yarışı tamamladılar.

Bir teknede iki yelkencinin bulunduğu 24 teknenin yarıştığı Duo Trofesi'nin 4'üncü ayağı ödül töreni Bodrum Paella Restaurant'ta yapılırken her sınıfta dereceye girenlerle birlikte, Trofe Kupası'nın sahibi X-Machine teknesi ile Şenkar Öztüzün ve Burçin Aytunç kupalarını aldı. X-Machine teknesi'ne Trofe kupası Allianz Sigorta Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Tan tarafından verildi.


2011 ALLIANZ- BAYK DUO TROFE GRUP SONUÇLARI
IRC 1
1 X-MACHINE ŞENKAR ÖZTÜZÜN-BURÇİN AYTUNÇ
2 MAPFRE-FAT LEMON PAMİR SEZENER-TOLGA YAĞLI
3 MİTO MİTHAT ÖNOL-TARIK AZİZOĞLU
IRC 2
1 EXIT EMRE DERMAN-BARIŞ SELAMİOĞLU
2 MOANA REVA ATİLLA GÖKOVA-OSMAN YİĞİT
3 3 T OKTAY TÜFEK-TOLGA TÜFEK
2011 ALLIANZ- BAYK DUO TROFE GENEL SONUÇLARI
IRC
1 X-MACHINE ŞENKAR ÖZTÜZÜN-BURÇİN AYTUNÇ
2 MAPFRE-FAT LEMON PAMİR SEZENER-TOLGA YAĞLI
3 EXIT EMRE DERMAN-BARIŞ SELAMİOĞLU
4 MİTO MİTHAT ÖNOL-TARIK AZİZOĞLU
5 MOANA REVA ATİLLA GÖKOVA-OSMAN YİĞİT