BAŞKANIMIZIN YOLUNDA İLERLİYORUZ

Demokrat Parti ; Cem Vakfı Ankara şubesi tarafından düzenlenen Kadınlar tanışma ve dayanışma çayında buluştular

TURİZMİN SESİ
Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci ve Kadın Teşkilatlarından sorumlu genel başkan yardımcısı Aygül Başgelen tarafından temsil edildi.

Olağan Kongre sonrasında saha çalışmalarına ağarlık veren Demokrat Parti Kadın Kolları ; Etkinliklerin kadınlar adına birlik ve dayanışma ruhunu temsil ettiğini ve bu tür etkinliklerde parti olarak en üst düzeyde katıldıklarını ifade eden , Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci yaptığı açıklamada ;

" Olağan Kongremiz henüz yeni tamamlandı. Aralıksız olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler Türkiye Cumhuriyetinin kesinlikle dil, din ,ırk, mezhep bağlamında ayrıştırılmasına sonuna kadar karşıyız.Atatürk'ün çizgisinde ve şehit Başbakanımız rahmetli Adnan Menderesin yürüdüğü yolda Demokrasi yürüyüşüyümüz devam ediyor. Seçime çok kısa bir süre kaldı. Demokrat Parti kongresinden yeni genel başkanımız Sayın Namık Kemal Zeybek ile güçlenerek çıkmıştır. Kongre sonucu göstermiştir ki merkez sağın tek adresi ve iktidarın tek alternatifi tartışmasız Demokrat Parti dir" dedi.