BARCELO ERESİN BAHARA MERHABA DEDİ

Barceló Eresin Topkapı Otel, 5 yıldır İspanya'nın Sevilla şehrinde gerçekleşen baharın gelişinin kutlandığı ''Feria de Abril'' Festivaline ev sahipliği yaptı

TURİZMİN SESİ


Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
17 ülkede, 186 oteli bulunan İspanyol otel zinciri Barceló Hotels & Resorts'un bir halkası olan Barceló Eresin Topkapı Otel, 5 yıldır İspanya'nın Sevilla şehrinde gerçekleşen baharın gelişinin kutlandığı ''Feria de Abril'' Festivaline ev sahipliği yaptı.

10 Nisan'da Cervantes Enstitüsünün de katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte, çok sayıda acenta ve şirket yetkilisi hazır bulundu.

Barceló Türkiye Otellerinin Genel Müdürü Enrique Acrich tarafından 2011 yılının en başarılı şirket ve acentalarına ödülleri takdim edildi

Etnik 34 Creative Group kurucusu Manuel Reina ve dansçıları davetlilere unutulmaz bir Flamenko Dans ve Müzik performansı sergiledi.

Etnik 34 Creative Müzik Grubu'nun kurucusu Manuel Reina ve dansçıları gece boyunca konuklara İspanyol müziğini sevilen şarkıları ile muhteşem Flamenko dansları sundular.

Sahnede yer alan profesyonel dansçıların yanında Flamenko öğrenen İspanyol kıyafetli öğrencilerde gösteri yaptı.

Danslarla devam eden gece geç saatlere kadar sürdü. İSPANYA İçersinde elma parçaları bulunan Sangria ikramıyla başlayan “Feria de Abril” adlı bahar kutlamasında konuklara İspanya mutfağı tanıtıldı.

Barcelo Eresin Topkapı Oteli'nin mutfak şefi Macit Kalfa ve ekibi tarafından hazırlanan İspanyol mutfağının tatları gazpacho, tortilla, Valensiya usulü paella, tarta de santiago, krem Katalan gibi lezzetler şarap eşliğinde sunuldu.