BARBA MEYHANEDE TATLI LEZZETLER

Nişantaşı'nın en keyifli mekanı Barba Meyhane, sizi hiç bir yerde bulamayacağınız lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

TURİZMİN SESİ


İncirin harput pekmezi ile birleşip nasıl bu kadar hafif olduğuna inanamayacaksınız. Kivi, nar, elma gibi taze meyveler ile süslenen ve dondurma ile servis edilen müthiş tatlı artık balıktan sonra tercih edilen helvanın yerini alacak. Barba bu lezzetlerden vazgeçemeyen müdavimleri için sunduğu eve servis imkanı ile de fark yaratıyor. Lezzetli yemek ve aynı zamanda müthiş bir eğlence arayanlar Barba Meyhane Nişantaşı'nda buluşmaya devam ediyor. Özel balıklar, mezeler ile adından söz ettiren Barba Meyhane, kendine özel tatlısı ile de farklı bir tat sunuyor.

İncir, harput pekmezi ve ceviz harmanlanması ve özel olarak sotelenmesi ile hiç tatmadığınız bir lezzeti deneme imkanınız olacak. Adını Fas'tan alan Barba Fasüni, özellikle balıktan sonra tercih edilen farklı bir tatlı olacak. Tek yapmanız gereken Barba Meyhane'ye gelmek ve güzel bir yemeğin ardından Barba Fasüni sipariş etmeniz. Sezen Aksu'nun eski evi olan Barba Meyhane, özenli ve farklı dekorasyonu ile de size hoş bir ortam sunuyor. Cuma Cumartesi akşamları canlı müzik akordeon, keman ile hem günümüz hem de unutulmayan Türkçe, Rumca, İbranice, Ermenice şarkılar ile eğlenceli de bir gece yaşayacaksınız. de eviniz kadar doğal bir mekan ve ortamda… Serviste her detaya dikkat edilen mekanda rakının limonata bardaklarıyla değil, oya işlemeli zarflı küçük kadehlerle sunulurken, mezeler sıradaki her lezzete yer kalsın diye tadımlık özel tabaklarda masanıza geliyor.

Her gün açık olan, akşam yemekleri dışında öğlenleri de yemek servisi veren ve evinize bu lezzeti getirebilen Barba Meyhane, Valikonağı Caddesi Süleyman Nazif Sokak 5/2 de Nişantaşı'nda sizleri bekliyor. Cuma Cumartesi akşamları için fiks menünün olduğu mekana rezervasyon için 0 212 291 69 00 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.