BAND’EROS GÜRAL'DA KONSER VERECEK

Rusya'nın en beğenilen müzik grubu Band'eros, Antalya'nın seçkin otellerinden Güral Premier Tekiova'da 16 Eylül tarihinde bir konser verecek

TURİZMİN SESİ


Yaz ve eğlence Antalya'da hala devam ediyor. Konser turnelerine bir yenisini daha ekleyen, ünü Rusya sınırlarını aşan grup Band'eros, 16 Eylül akşamı Antalya'nın en profesyonel show sahnesine sahip Güral Premier Tekiova da bir konser verecek. Altı kişiden oluşan Band'eros, en beğenilen şarkıları Columbia Pictures, Adios, Beautiful Life ile izleyenleri Güral Premier Tekirova'nın farklı ve göz alıcı atmosferinde çoşturacak.

Mavi ile yeşilin birleştiği Antalya'nın en güzel koyuna kurulu olan Güral Premier, 22 bin m2'lik dev alandaki aquaparkı ve 26 adet kaydırağı ile Türkiye'nin en büyük ve eşi bulunmaz eğlence alanına sahip. Turizm sektöründe 20 yıllık deneyimlerin sonucu olan Güral Premier'in bünyesinde ayrıca 3 bin 500 m2 alanda hizmet veren dev Spa merkezi de bulunuyor.Tatillerde SPA'nın rahatlatıcı etkisiyle sıkıntı ve stresten uzaklaşmak isteyen misafirleri Quu Spa'da avrupa ve uzakdoğu masajları ile türk hamamının güzellikleri bekliyor.

Rezervasyonlar için: www.guralpremier.com +90 242 813 5555