BALTIK ÜLKESİ GAZETECİLERİ KEMER’DE

"Kemer'in tanıtımı için Letonya Gazeteciler Cemiyetinden LETA 'nın temsilcileri 21.05.2010-28.05.2010 tarihleri arasında davetlimiz olarak Kemer'e geliyor

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Letonya Cumhuriyeti Antalya Konsolosu olan ve Ambassador Otelleri'nin Sahibi Aslı Bayar Ulukapı'nın misafiri olarak Kemer'e gelecek olan gazeteciler, Kemer'i gezecekler ve kaldıkları süre içerisinde izlenimlerini üç baltık ülkesi olan Letonya,Estonya ve Litvanya'daki medyalarda aktararak, Kemer'in tanıtımını yapacaklar.

Aslı Bayar Ulukapı yaptığı açıklamasında, "Kemer'in tanıtımı için Letonya Gazeteciler Cemiyetinden LETA 'nın temsilcileri 21.05.2010-28.05.2010 tarihleri arasında davetlimiz olarak Kemer'e geliyorlar.Bu kalışları boyunca Kemer'in tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacağız .Turlara göndereceğiz ve Belediye Başkanımız ile ve Letonya Cumhuriyeti Antalya Konsolosu olarak benimle röportaj yapacaklar .

Yaptıkları çekimleri ve röportajları ,yazı dizilerini Letonya'daki tüm basın yayın organlarına dağıtacaklar .Bu sayede 2010 yaz sezonu boyunca Kemer 'in Letonya'da tanıtımı yapılacak .3 Baltık ülkesinin ortak basın yayın organları olduğu için bu çekimlerin Estonya ve Litvanya da da yayınlanmasını sağlayacağız. "dedi.