BALIK PASTIRMASI AFRODİT’DE YENİR

Her mevsim, her balığı bulma lüksünü size sunan ve her balık Restaurant'ında bulamayacağınız balık pastırmasını Afrodit Restaurant'ta tadabilirsiniz.

TURİZMİN SESİ


Karaköy iskelesinin hemen karşısında 5 katlı ve denize sıfır manzaralı terasıyla hizmet veren Afrodit Restaurant şarabınızı yudumlarken size Ayasofya, Sultanahmet Camii, Marmara Denizi ve Boğaz manzarası eşliğinde güneşin doğuşu ile batışını, şehrin ışıltısını ve Sultanahmet Camii'nin “ışık gösterisi” ni seyretme keyfi yaşatır.

Balık pastırması Ege'nin büyük balıklarından Akya veya Torikten yapılır. Akya balığının en önemli özelliği 50- 60 kilo ağırlıkta olması ve etinin çok yağsız olmasıdır kurutulup pastırmaya dönüştürülmesi de çok uygundur.

 Balık, et gibi dayanıklı olmadığından korumak için daha fazla tuzlamak gerekmektedir. Balık pastırması kuş gömü/ fileto kadar yumuşak olmalı ve tuzu iyi ayarlanmalıdır ki lezzetli olsun.

Bu emek isteyen zor mezeyi her balık lokantasına bulmak zordur. Afrodit Restaurant olarak hazırladığımız balık pastırmamız servise hazır tatmanız için sizleri beklemektedir.

Karaköy Dedem Afrodit Restaurant
Rıhtım Cad. No: 25 Karaköy - İstanbul
Tel: +90 212 249 07 86
Fax:+90 212 249 07 87
Gsm:0539 866 74 25
Email: info@karakoyafrodit.com
Web: //karakoyafrodit.com/