Balayı Çiftlerine Cazip Fırsatlar Sunuyor

Yeşilin ve mavinin kucağında, Sorgun ormanları ve Titreyengöl arasına konumlanan Grand Prestige Hotel&Spa, balayını keyif içinde geçirmek isteyen çiftlere cazip fırsatlar sunuyor

TURİZMİN SESİ

Çiftler Manavgat/Side’de Deniz ve Toros Dağları manzaralı odalarda şehrin gürültüsünden uzak, dingin bir tatil deneyimi yaşarken; sauna ve spa hizmetlerinden de balayı paketine özel %15 indirimli olarak faydalanma şansına sahip olacaklar. Ayrıca A’la Carte restorandan 1 kez ücretsiz kullanım hakkıyla birlikte özel ikramlar sunulacak.

 
Grand Prestige Hotel&Spa özel saunası ve masajıyla vazgeçilmeziniz olacak
Toros Dağları’nın gölgesinde, Titreyen Göl manzarası karşısında yer alan Grand Prestige Hotel&Spa’da yeni evli çiftlere unutulmaz bir balayı yaşatabilmek için her şey düşünülmüş. Birbirinden özel balayı paketleriyle yeni evli çiftler göl veya deniz manzaralı odalarda diledikleri gibi vakit geçirirken, spa, sauna ve masaj hizmetleriyle de kendilerini şımartabilme şansına sahip oluyorlar. Çamur ve yosun bakımı alternatifleriyle ciltleri için gereken bakımı alabilecekleri Grand Prestige Hotel&Spa zengin menüsüyle de göz kamaştırıyor.Siz de balayınızı enfes bir manzara karşısında, keyif içerisinde geçirmek isterseniz Grand Prestige Hotel&Spa’nın balayı paketleri tam size göre.
 
Adres: Titreyengöl 07600 Manavgat – Antalya – Türkiye
Telefon: 444 24 65