BAHARA FOMDA GİRİN

XANADU Resort Otel bünyesinde hizmet veren Shang-Du SPA kışın yorgunluğunu atmayı, bahara formda, zinde ve mutlu girmeyi hedefleyenlere özel bir incelme ve yenilenme programı sunuyor

TURİZMİN SESİ


“Fit&Happy” negatif enerjiden arındıran, toksinlerin vücuttan atılmasını, hücrelerin yenilenmesini sağlayan eşsiz bir program.

Şehrin gürültüsünden, temposundan uzak, bir hafta sonunu yalnızca kendinize ve bedeninize ayıracağınız “Fit&Happy” programında SPA ve detoks terapilerinin özel bir kombinasyonu sunuluyor.

Vücudunuzu ödem ve toksinlerden arındıran Ozon Terapi ile bir seansta 200-450 arasında kalori harcanıyor. Body Contour Slimming Massage ile karın, kalça, basen ve üst bacaktaki yağlar parçalanarak selülit görünümünü azaltılıyor ve toksinlerin atılması sağlanıyor. Toparlayıcı ve sıkılaştırıcı vücut bakımı Thermo Modelaj ise kan dolaşımını hızlandıran tamamlayıcı bir bakım.

Vücudu rahatlatmak ve canlandırmak için 5 farklı masaj stilinin gücünü birleştiren ve yalnızca Shang-Du SPA'da uygulanan Orient Express Kombinasyonu'nun sihirli dokunuşlarının etkisiyle kendinizi yenilenmiş, dinlenmiş ve bahara hazır hissedeceksiniz.

www.xanaduresort.com.tr