AYŞE ARMAN HİLTON ANILARINI YAZACAK

Ayşe Arman'ın Türkiye'de farklı şehirlerdeki Hilton Worldwide otellerinde konaklayarak izlenimlerini Facebook takipçileri ile paylaşacağı 'Hilton Worldwide Türkiye Turu'na başladı

TURİZMİN SESİ


Hürriyet gazetesinin geniş bir okuyucu kitlesine sahip, sevilen köşe yazarı Ayşe Arman ve Hilton Worldwide'ın müşteri sadakat programı olan Hilton HHonors işbirliği yaparak keyifli bir projeye başladı… Arman, Hilton Türkiye HHonors'ın Facebook sayfasında konuk yazar oldu ve Hilton Worldwide'ın Türkiye'nin farklı şehirlernde yer alan otellerindeki konaklama deneyimlerini kaleme almaya başladı.

Turun ilk durağı olan Adana HiltonSA, Arman'ı memleketi olan Adana'da 21- 23 Ağustos tarihleri arasında ağırladı. Buradaki konaklaması boyunca Arman, kuzenleriyle beraber Health Club'ta hamam sefasını, Adana HiltonSA'nın Seyhan Nehri kıyısındaki keyifli bahçesinde kızı ve ailesiyle geleneksel Adana lezzetlerinden oluşan barbekü keyfini ve Chibo Restaurant'da akşam yemeği ziyafetini tüm güzellikleri ile yaşayarak deneyimlemiş oldu.

Arman, “Çok seyahat eden biri olarak hem Türkiye'de hem de yurt dışında Hilton Worldwide portföyündeki otellerde sık sık konaklıyorum. Her seferinde ayrıcalıklı hizmet alıyorum ve dünya standartlarında konaklamanın keyfini yaşıyorum. Gelecek birkaç ay boyunca Türkiye'deki başka yerleri de keşfetmeyi ve deneyimlerimi HHonors Facebook takipçileri ile paylaşmayı dört gözle bekliyorum” diye konuştu.
Gelecek dört ay boyunca Arman'ın turu Hilton Worldwide otellerinden Hilton Garden Inn Konya, DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda ve Hilton Istanbul ile devam edecek. Her seyahatten sonra Arman, deneyim, fotoğraf ve videolarını Hilton Türkiye HHonors Facebook sayfasında paylaşacak. Sayfaya www.Facebook.com/HHonorsTurkiye adresinden ulaşmak mümkün.

Küresel Müşteri Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin, “Ayşe Arman'ın Hilton HHonors Türkiye Facebook sayfasına katkı vermesi sayesinde Hilton HHonors ve Hilton Worldwide'da sunduğumuz pek çok ayrıcalıklı hizmeti Facebook'taki hayranlarımıza tanıtma fırsatı bulacağız. Arman, hayran sayfamıza özgün bir perspektif ve cıvıl cıvıl bir kişilik getiriyor. Bu projede onunla işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. Ayşe Arman'ın seyahatlerini ve deneyimlerini izlemek için www.facebook.com/HHonorsTurkiye  sayfasını ziyaret edin.  www.HHonors.com