AVRUPA’NIN EN İYİ GOLF OKULU

Avrupa Dışındaki En İyi Golf Oteli' ödülünü alan Gloria Golf Resort, ödülü üst üst üste ikinci kez kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

TURİZMİN SESİ
Avrupa'nın en çok okunan en önemli golf dergilerinden biri olan Golf Journal'ın 'Avrupa Dışındaki En İyi Golf Oteli' ödülünü alan Gloria Golf Resort, ödülü üst üst üste ikinci kez kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Golf Journal okuyucularının oyları ile belirlenen ödüllerde , Belek destinasyonu da 'Gelişen En İyi Golf Destinasyonu' dalında ikincilik ödülünü aldı.

Gloria Hotels & Resorts Genel Müdürü Nihat Tümkaya, aldıkları ödüllerden dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, alınan ödüllerin sadece Gloria Hotels & Resorts'e laik görülmüş bir ödül olmadığını, Türkiye, Türk turizmi ve Türk Golf Turizmi adına bir takdir ve gurur kaynağı olduğunu belirtti. Tümkaya: “Gloria Hotels & Resorts olarak Türk golf turizminin çıtasını daha da yükseltirken, sadece golf sporunda değil, konaklama sektöründe, müşteri memnuniyetinde ve bireysel hizmet ve kalitesinde de standart belirleyen bir isim olduk.

Tanınmışlık derecesi çok yüksek Gloria Hotels & Resorts Avrupa Satış Direktörü Uğur Akça ise, CMT Fuarının kendileri açısından başarılı geçtiğini söyledi. Akça, Gloria Hotels & Resorts isminin Avrupa ve özellikle Almanya'da “inanılmaz yüksek bir tanınırlık derecesine sahip” olduğunu belirtti: “Sadece turizm profesyonelleri arasında değil, tüketici tepkileri de bize gösterdi ki, 'Gloria Hotels & Resorts', Türkiye'nin önemli bir uluslararası markası haline gelmiş.” Misafirlerinin %25'i Almanya'dan gelen Gloria Golf Resort, her yıl 6500 Alman oyuncuyu ağırlıyor. Ödülü veren Golf Journal ise, 26 yıldır faaliyet gösteren, her ay yayınlanan yaklaşık 50.000 adet basılan Avrupa'nın en büyük Golf dergisi.