AVRUPA GÖZ’DEN YATIRIM ATAĞI

Göz sağlığı sektöründe 12 yıldır hizmet veren Avrupagöz, aynı sektörde faaliyet gösteren Taksim Göz Hastalıkları Merkezi'ni bünyesine kattı

TURİZMİN SESİ
Avrupagöz, Taksim Göz'ün kurucuları Op. Dr. Tugay Akmut ve Şule Akmut ile Avrupagöz Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, nisan ayı başında görüşmelere başladı. Varılan mutabakat neticesinde Türkiye'nin ilk göz merkezlerinden biri olan Taksim Göz, Avrupagöz'ün bünyesine dahil oldu. Bu satın alma ile birlikte Ramazan Burak Telli, önemli bir rekabet gücü kazandıklarına dikkat çekerek yeni şube yatırımlarıyla büyümeye devam edeceklerini belirtti. Avrupagöz, 12 yıllık geçmişi ile ilk Aksaray'da, ardından Küçükçekmece, Bayrampaşa ve Esenyurt şubelerinde hizmete başladı. Telli, “Taksim Göz Hastalıkları Merkezi'ni de satın alarak sektörde önemli bir oyuncu haline geldiklerini” söyledi.
Ramazan Burak Telli, “Sektöründe önemli bir yere sahip olan kurumumuzun göz hastalıklarında tedavi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla stratejik büyüme ve başarı için güçlü bir temel oluşturuyoruz. Tüm yönetim ekibi olarak bu büyümenin hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için yaratacağı fırsatların heyecanını duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.