AVRUPA BAŞKANLARINA BOĞAZ TURU

TAF, WACS işbirliğinde Avrupa Aşçı Dernekleri Başkanlarını “Avrupa Başkanları Forumu 2011” İstanbul zirvesi sonuda boğaz turu ile ağırladı

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İSTANBUL-Dünya Aşçılar Birliği- WACS'a bağlı derneklerin başkanı olan Avrupa'nın ünlü aşçıları Tüm Aşçılar Federasyonu-TAF'ın ev sahipliğinde düzenlenen “Avrupa Başkanları Forumu 2011” adlı İstanbul zirvesinde sonuncu gün bogaz turu ile İstanbul tanıtıldı.

Kabataş sahilde buluşan delegeler için TAF Başkanı Yalçın Manav ve WACS Başkanı Gissur Gudmundsson zirvenin son gününde “Medeniyetlere ev sahipliği yapan tarihi kent İstanbul'da bu güze gede birlikte olduğum için çok mutluyum dedi.

 26 ülkeden gelen aşçılar Bogaz sefasına doyamadı.TAF Başkanı Yalçın Manav mutfak kültürü ve tarih kültürünü bir araya getirdik” yabancı dostlarımızı İstanbulun güzelliklerini gösterdik dedi

TAF Başkanı Yalçın Manav, WACS'ın üyesi olarak Avrupa başkanları için özel program hazırladıklarını belirterek “İstanbul'da çok özel program hazırladık.

Türkiye'ye ilk kez gelenler var. İstanbul'u unutmadan gitmelerini sağlamak için şehrin tüm özelliklerini sunuyoruz” buradan gittiklerinde hep akıllarında kalacağız dedi.


TAF tarafından konuk Avrupa başkanlarına hazırlanan programda Türk geceleri, tekneyle Boğa turu, Türk Restoranı'nda Türk mutfağı örneklerinin sunulacağı yemek ziyareti, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı, Topkapı Sarayı Müzesi gezdirildi.

KORE'NİN DAEJEON BELEDİYE BAŞKANI TEKNE TURUNA KATILDI
WACS'ın 35'inci Dünya Kongresi Kore'nin Daejon kentinde 1-5 Mayıs 2012 tarihinde yapılıcak. “Avrupa Başkanları Forumu 2011, İstanbul zirvesine Kore'nin Daejeon Belediye Başkanı Yum, Hong-Chul ile Belediyenin Uluslararası İlişkiler Danışmanı Choo Yeon-Gon'da katıldı.

Delegeleri Daejeon'da yapılacak kongreye davet eden konuk belediye başkanı kongre boyunca özel program hazırlandığını belirtti. Aynı tarihlerde Daejeon Uluslararası Aşçilar Birliği tarafından düzenlenen Dünya Yemek ve Kültür Festivali'nin düzenlendiği söyledi.

Ayrıca Dünya Yemekleri Gösterisi düzenlendiğini söyleyen konuk belediye başkanı Hong-Chul, Hans Bueschkens Genç Şefler Grubu, Global Şefler Grubu'nun gösteriler yapacaklarını belirtti. Bu gösteriler sırasında yapılacak yarışmalarda ise kazananlara ödüller verileceğini bildirdi.

TAF Başkanı Yalçın Manav,Daejeon Belediye Başkanı Hong Chul TAF madalyası ile onurlandırdı

Kore ve Azerbaycanbizim kardeşlerimiz Kore'nin her zaman yanında olduk Azerbaycan'ında Daejeon Belediye Başkanı Hong Chul benim kardeşimdir dedi

TAF Başkanı Yalçın Manav, Daejeon Belediye Başkanı Hong Chul'a kardeşim dedi Kardeş kardeşe dansa başladı

TAF Başkanı Yalçın Manav , Daejeon Belediye Başkanı Hong Chul'a gönülden sarıldı

Turizmin Sesi sahibi Bora Özgen Daejeon Belediye Başkanı Hong Chul ile birlikte

Atv

ATV spor müdürü Selçuk Manav

TAF Türk Milli Takım kaptanı Ümit Yüksel, tecrübelerini ve  spesiyalitelerini paylaştığı Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul'u denizden izledi
https://www.turizminsesi.com/haber/avrupa-baskanlarina-bogaz-turu-11314.htm