AVEA’LILARA RİXOS HOTELS FARKI

“Avea Sevgililer Günü” ve “Avea Platinum” kampanyalarıyla milyonlarca Avea'lı Rixos Hotels'de tatilin keyfini sürebilecek

TURİZMİN SESİ
Avea'lılara özel kampanyalar ile Rixos Hotels farkını yaşayabilirsiniz. Rixos Hotels ve Avea işbirliği ile düzenlenen 2 farklı kampanyadan biri olan “Avea Platinum Kampanyası” kapsamında Avea aboneleri 1 Şubat – 15 Mart 2011 tarihleri arasında Rixos Hotels konaklamalarında yüzde 25, SPA hizmetlerinde ise yüzde 20 indirim kazanacaklar. Sevgililer Günü'ne özel uygulanan “Avea Sevgililer Günü” kampanyasında ise Avea aboneleri için Rixos Hotels'de konaklamalar yüzde 20, SPA hizmetleri ise yüzde 15 indirimli olacak.

“Avea Platinum” kampanyasından yararlanmak isteyen aboneler platinum müşterisinin ihtiyacı olan şifreyi almak için 5060'a “ PLRIXOS” yazarak kısa mesaj atıyorlar. Sevgililer Günü'ne özel Rixos Hotels konaklama indirimlerinden yararlanmak isteyen Avea müşterilerinin ise 5060'a sadece “RIXOS” yazarak kısa mesaj atmaları yeterli oluyor. Aboneler bu mesajların ardından Avea tarafından telefonlarına gelen 8 haneli şifreleri görevlilerle paylaşarak Rixos Hotels'de konaklama ve SPA hizmetlerinden indirimli olarak yararlanma fırsatı kazanıyorlar. Kampanya süresince Avea abonelerine indirim uygulanacak Rixos Hotels bünyesindeki oteller; Rixos Premium Belek, Rixos Sungate, Rixos Lares, Rixos Tekirova, Rixos Grand Ankara, Rixos Konya, Rixos Tripoli Libya, Rixos Libertas Dubrovnik olacak.