Atlasglobal’in Irak Uçuşları Yeniden Başlıyor

Sivil Havacılıktan uçuş izinlerini alan havayolu Erbil, Bağdat, Basra, Necef ve Süleymaniye’ye tarifeli uçuşlara başlayacak

TURİZMİN SESİ

Atlasglobal Havayolları, 01 Ocak 2015 tarihinde ara verdiği Irak uçuşlarına yeniden başlıyor. Irak ve Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüklerinden uçuş izinleri onaylanan havayolu, 03 Eylül 2015 tarihi itibariyle uçuşlara başlayacağını duyurdu.Atlasglobal, önceden uçuş gerçekleştirdiği Erbil ve Süleymaniye hatlarının yanı sıra Bağdat, Basra ve Necef’e de tarifeli uçuşlara başlayarak, Irak’ta tam 5 şehirde yolculara hizmet verecek. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yapılacak uçuşlarda Atlasglobal’in kalite standartlarına paralel olarak yolcular, EkonomiPlus ve Business Class hizmetlerinden yararlanabilecek.

Erbil’e günübirlik seyahat etme imkanı
Atlasglobal’in Erbil uçuşları İstanbul’dan karşılıklı günde 2 sefer gerçekleşerek, yolculara günübirlik seyahat etme imkanı sunacak. Erbil seferlerinin özellikle kısa seyahat süreleri ile sık uçuş yapan iş adamları tarafından öncelikli olarak tercih edileceği öngörülüyor.Atlasglobal’in, İstanbul’dan Bağdat ve Necef uçuşları haftada 5’er sefer, Basra uçuşları 6 sefer, Süleymaniye uçuşları ise 10 sefer olarak gerçekleşecek. Atlasglobal yetkilileri Irak uçuşlarının tarife çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanarak biletlerin www.atlasglb.com web sitesi ve yetkili acentelerde satışa açılacağını belirtti.