ATLAS OKYANUSU’NUN VENEDİK’İNE UZANIN

Tatilbudur efsaneler ülkesi Portekiz’in doğal güzellikleri, dinginliği ve kültürel mirasıyla büyüleyen şehri Porto’da unutulmaz bir keşfe davet ediyor

TURİZMİN SESİ

Atlas Okyanusu kıyısında yer alan Porto, cadde müzisyenleri, sokak ressamları, sakin ve düzenli şehir hayatıyla oldukça dikkat çeken bir kent. Porto, dillere destan nehri Duoro ve bu nehrin iki yakasına kurulu Vila Nova de Gaia yerleşkeleri, Venedik’i anımsatan kanalları, rengârenk evleri, şirin trenleri ve lezzetli şarapların üretildiği şaraphaneleriyle farklı bir Avrupa manzarası sunuyor. 

 
Porto’nun kültür başkenti ünvanını sonuna kadar destekleyen müzeleri, konser salonları, sanat galerileri ve kütüphanelerinde görsel ve tarihi bir şölen yaşamak, sevimli caddelerinde romantik yürüyüşler yapıp maviyi seyreden enfes Akdeniz restoranlarında damakları şenlendirmek mümkün.Gezip görülmesi gereken yerler açısından oldukça zengin bir şehir olan Porto’da Borsa Sarayı, Sao Francisco Kilisesi ve Serralves Müzesi en çok ilgi çeken yerler arasında.Tatilbudur.com’un 3 gece 4 günlük Porto Turu 299 Euro’dan başlayan özel fiyatlarla. Detaylı bilgi; tatilbudur.com’da.