ATILIM ÜNİVERSİTESİ 11. BAHAR ŞENLİĞİ

Atılım Üniversitesi. 12-13 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştireceği '11. Bahar Şenliği' iki gün boyunca müzik, spor ve eğlencenin tek adresi olacak

TURİZMİN SESİ


Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği Afiş Öğretim yılının yorgunluğunu atmak ve baharı karşılamak için her yıl düzenlene Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği bu yıl 12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Dans, tiyatro, yarışmalar, oyunlar ve pek çok gösteri iki gün boyunca katılımcılara sınırsız eğlence yaşatacak. Pop müziğin parlak yıldızları Ziynet Sali ve Murat Boz verecekleri konserlerle Şenlik akşamlarını müzikle doyumsuz anlara dönüştürecekler.

Atılım Üniversitesi'nin üç bin kişilik Amfi Tiyatrosunda 12 Mayıs akşamı Ziynet Sali en beğenilen şarkılarını söyleyecek. 13 Mayıs akşamı ise Murat Boz üniversiteli gençlerle birlikte baharın gelişini müzik dolu bir geceyle karşılayacak. Şenlik alanında tüm gün boyunca oyunlar, ödüllü yarışmalar ve çekilişler düzenlenecek. Profesyonel ve amatör müzik grupları iki gün boyunca sahne alırken, dans ve tiyatro gösterileri yanı sıra AnadoluJet sponsorluğunda "Karizma Show" ile sahne renklenecek.

Türk Hava Kurumu tarafından gerçekleştirilecek model uçak gösterileri ile Anadolujet ve Türk Hava Kurumu tarafından getirilecek uçuş simülatörleri ve daha pek çok sürpriz Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği'nde katılımcıları bekliyor olacak. Şenliğin iletişim sponsoru Max Fm ise iki gün boyunca gençleri müzikle buluşturacak.