ASTANA’DA SKAL KULÜBÜ KURULUYOR

Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Kazakistan Turizm ve Spor Bakanı Temirkhan Dosmuhabetov ile bir görüşme yaparak, Astana'da Skal Kulübü kurulması için ilk adımı attı.

TURİZMİN SESİ


Astana'da, 3 adet 5 yıldızlı otelin, 2 tanesi Türklere aittir. Rixos Genel Müdürü Volkan Oskay ve Okan Intercontinental Müdürü Süleyman Yurdoğlu ile bir araya gelen Hülya Aslantaş, Skal kulübünün kurulması için çalışmaları başlattı. Hülya Aslantaş, hızla gelişen Astana'da, Kazakistan'lı turizmcilerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Nazarbayev'in katıldığı gecede, Halk dansları gösterisi
18. Dünya Turizm Örgütü toplantısına ev sahipliği yapan Kazakistan, başarılı bir organizasyona imza atarak, dünya turizmcilerine unutamayacakları güzel anlar yaşattı. Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'de, toplantıya katılarak, konuklar ile birebir ilgilendi. Kazakistan Cumhurbaşkanının katıldığı açılış gecesinde gerçekleşen inanılmaz halk dansları ile Kazak kültürü dünya turizmcilerine ve konuklara en mükemmel şekilde tanıtıldı.

Ayrıca, Kongre merkezinde, Foyer'de alan Rixos Gurubu ve THY'nın standları delegelerin uğrak yeri oldu. THY Kazakistan Müdürü Hasan Mutlu, Astana Müdürü Mustafa Kemal Kızılay ve Rixos Gurubu'ndan İbrahim Artukaslan ile Rixos Astana Müdürü Volkan Oskay ve ekibi yapılan toplantıya büyük destek verdi.

Hülya Aslantaş ile Koray Yetik, UNWTO "Affliate" Üyeler Yönetim Kurulu'na girdi

2 ile 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen toplantı sırasında yapılan seçimlerde, Dünya Turizm Örgütü Özel Sektör üyelerinden oluşan UNWTO "Affliate" üyeler Yönetim Kurulu'na, Skal International'ı temsilen Hülya Aslantaş ile TYD'yi temsilen Koray Yetik seçildi. Ayrıca, yapılan Afiş yarışmasında, Avrupa Afişleri arasında, Türkiye'nin bir Kapadokya çalışması ile katıldığı Afiş birincilik ödülü aldı.