ASTA TÜRKİYE BAŞKANI KARAOĞLU

Seçimler sonucunda ASTA Türkiye'nin 2009-2011 dönemi başkanı Ertuğrul Karaoğlu seçildi

TURİZMİN SESİ


Dünyanın en büyük birliklerinden biri olan ASTA- American Society Of Travel Agents- Türkiye Bölümü (Turkey Chapter) Başkanlık seçimi tamamlandı.

1977 yılından bu yana turizm sektörünün içinde bulunan Ertuğrul Karaoğlu, ilk demecini TurizmdeBuSabah'a verdi. Karaoğlu, şunları söyledi: "Türkiye'deki ASTA camiasına; gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz.

ASTA'nın en önemli uluslararası toplantılarından olan ve her yıl farklı bir ülkede gerçeklesen ASTA International Destination Expo 2010, İstanbul'da Kültür ve Turizm Bakanlığımız himayelerinde gerçekleşecek. Türkiye ve İstanbul'un özellikle ABD deki tanıtımı açısından büyük önem taşıyan bu toplantıda ev sahipliğimizi en iyi şekilde gerçekleştirmeliyiz.

Hem bu toplantı için hem de Türkiye'nin ABD'deki pozisyonunu en iyi şekilde güçlendirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Bu doğrultuda en iyisini yapmaya çalışacağız"

CEYLAN PİRİNÇCİOĞLU, BAŞARILAR DİLEDİ

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından ASTA Türkiye 2007-2009 dönemi başkanı Ceylan Pirinçcioğlu yeni ekibe başarılar diledi. Pirinçcioğlu, şu açıklamayı yaptı: "Son iki yıldır Asta başkanlığım süresince verdiğiniz özverili çalışma ve destek için teşekkür ederim.

Turizm ve Kültür Bakanlığımız, THY, TÜRSAB'ın destekleri ve Asta Türkiye ekibi olarak çok değerli çalışmalarımız ile İstanbul' a kazandırdığımız ASTA IDE konferansının da 2010 yılında Türkiye Turizmine verimli katkısı olmasını ve Asta Türkiye üyelerimize iş imkanları sağlamasını dilerim.

 Bundan böyle bende 30 yıldır olduğu gibi bir Asta üyesi birey acente yöneticisi olarak çalışmalara destek olacak ve yapılan çalışmaları izleyeceğim."

19-22 Nisan 2010 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek ASTA International Destination Expo 2010'a çoğunluğu ABD li 1000'i aşkın turizm profesyoneli bekleniyor