ARZU KIRALİ’DEN SOLO ŞARKILAR KONSERİ

Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden sanatçı Arzu KIRALİ’nin sahnesi, güzel sesi ve güzelliğiyle sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu

TURİZMİN SESİ- Canan ÖZGEN

Ev sahipliğini, hazırlayan ve sunan Atılay ERGE’in yaptığı gecede, Türk Sanat Müziği’nin en seçkin örneklerini sunan Arzu KIRALİ  Altunizade Kültür Merkezi’nin tamamını dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirdi. 

 
 
Geceyi  hazırlayan ve sunan Atılay ERGE gece boyunca konuklarla ve sanatçılarla  yakından ilgilendi.
 
 
Sahne performansı ve zarifliğiyle beğeni toplayan Arzu KIRALİ  Solo konserde, Özgür Koban Keman.Volkan Emrah Kirpik Kanun,Nejat Karasulu Mızraplı Tanbur Cem Tezer ve Şansal Kara geceye katılan saz sanatçılarıydı. 
 
 
Arzu KIRALİ  Altunizade Kültür Merkezi’ndeTürk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini seslendirdi. Konserin başında seyircilerin yoğun ilgisine teşekkür eden Arzu KIRALİ  memnuniyeti de dile getirdi
 
 
Aralarında tiyatro dalında bir dev isim  Toron KARACAOĞLU,Yüreklere bir nehir misali akan Şair-Bestekar Sami DERİNTUNA , Kalemi ve yüreği ile  Atılay ERGE, Şair –bestekar  İklim KARACA , Şebnem Şener(TRT Sanatçısı-şair) ve Türk musikimizin değerli sesi Arzu KIRALİ  ile ŞİİR ve Müzik Gecesi Altunizade Kültür Merkezinde gerçekleşti.
 
 
Şair –bestekar  İklim KARACA salonda bulunan babasını da sahneye alarak Eskici şiirini dinleyicilerle buluşturdu
 
 
Türk Sanat Müziği’nin kraliçesi Arzu KIRALİ  , Altunizade Kültür Merkezin’de sahne aldı.  Arzu KIRALİ hayranlarına nostalji dolu bir konser verdi.
 
 
 
Bir süre izleyicilerin arasına inerek sohbet eden Arzu KIRALİ, çok özel’ parçalarını izleyicilerle birlikte okudu.
 
 
Geceyi  hazırlayan ve sunan Atılay ERGE’ye  Şair –bestekar  İklim KARACA ‘dan çok özel bir armağan  verildi.
 
 
Sanatçılar çiçeklerle sevgilerle motive edildi  bu arada  gecenin solisti Arzu KIRALİ‘ye  Ney hediye edildi.
 
 
Sizlerle beni bir araya getiren Atılay ERGE’e çok teşekkür ediyorum. Sıcak bir enerjiniz var. Beni dinlemeye gelenlerin sevgisini kazanmaktan dolayı çok mutluyum’ sözlerinin ardından özlenen parçalarını seslendirdi.
 
 
Türk Sanat Müziği sanatçısı Arzu KIRALİ güzel sesiyle şarkılarını dile getirirken sahne de Bülent Altıntoprak  eşi ile dans ediyordu.
 
 
Sanat Müziği’nin sevilen yıldızı Arzu KIRALİ konser öncesi yaptığı açıklamada: “Ses provası yaptım rahatsım ama iğne olarak buraya geldim.
 
 
Konser vermek için çok güzel bir salon. Belediyelerin konser ve tiyatrolara destek vermesi çok anlamlı.
 
 
Bu konserler bir halk hizmetidir, halkın morali için çok önemlidir. Kültürümüze katkı sağlamış oluyorlar. Biz sanatçılar ile sevenlerimizi bir araya getiren Üsküdar  Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların devam etmesini diliyorum” dedi.
 
 
Renkli geçen konser Arzu KIRALİ’in seslendirdiği hareketli eserlerin ardından sona erdi ve yetenekli ses ayakta alkışlandı 
 
 
 
 
 
 
 
Baharı beklerken ömrüm kış oldu 
Gözümde her zaman biraz yaş oldu 
En güzel duygular bana düş oldu 
Yorgunum dostlarım yorgunum artık 
Vefasız yıllara dargınım artık 
 
Tutmadı ellerim sıcak elleri 
Duymadım aşk denen tatlı sözleri 
Taşıdım ömrümce acı izleri 
Yorgunum dostlarım yorgunum artık 
Vefasız yıllara dargınım artık 
 
İçimde ateşler söndü kül oldu 
Aşk bahçem kurudu sanki çöl oldu 
Yar bildim o bile bana el oldu 
Yorgunum dostlarım yorgunum artık 
Vefasız yıllara dargınım artık 
 
 
Sami Derintuna Arzu Kırali ile sahneyi paylastı kendi yazdığı şarkı sözünü dinleyenler ile paşlaştı. Daha sonra Arzu Kırali  Yorgunum dostlarım diyerek salonu inletti. Her iki sanatçıyı da dinleyeciler ayakta alkışladı.
 
 
Kalemi ve yüreği ile  Atılay ERGE, varlığını ve duygusallığını yaşatan değerli eşi sayesinde olduğunu vurgulayarak sahneye çağırdı ve herkesin önünde teşekkür etti.
 
 
Sanata ve sanatçıya değer veren her zaman sahnelerinde yanında olan  Tülay Dinçer, Arzu Karali'yi  de yanlız bırakmadı
 
 
 
Şair-Bestekar Sami DERİNTUNA ben baklavayı çok severim. 2 tane yerim tadında olur  ama fazla yediğinde  kabak tadı verir . Ben bu proğramı gördüğümde  uykumuz gelecek  gece nasıl geçecek diye düşünüyordum. Be burada Atılay ERGE'ye ve Arzu KARALİ'ye  teşekkür ederim dedi
 
Yasal Uyarı:.Yayınlanan haberin tüm hakları  www.turizminsesi.com ‘a  aittir.Turizmin Sesi  sitesinde bulunan haberler ve Fotoğraflar izinsiz kullanılamaz. Kaynak bildirerek ve aktif link koyarak kullanabilir. Aksi taktirde ADA Hukuk Burosu yetkilidir.