ARMAĞAN YENİCE İLE CUMARTESİ GECELERİ

Armağan Yenice Sahne Blue’de sahne almaya başladıktan sonra her cumartesi hayranlarıyla doldu taştı

TURİZMİN SESİ- CANAN ÖZGEN

Armağan Yenice Türk sanat musikisinin genç ve yakışıklı sanatçısı. muhteşem sesi, türkçe'si, vurguları, yorumu, ahengi, akışı, sahnedeki beyefendi duruşu,halka hitabı çok içten ve seviyeli. Doya doya izleyeceğiniz kulaklarınızın pasını alacak güçlü bir ses.

Neyi nerede, nasıl yapacağını  çok iyi biliyor. Genç yaşına rağmen bu kadar başarı bir “ALLAH” vergisi ses ve en önemlisi, iyi bir eğitim almış olması. Türk Sanat müziği söyleyen Armağan Yenice’nin temelinde konservatuar yatıyor. Şarkı söylemek önemli değil  şarkıya  yorum katıp, hitap etmek bambaşka bir şey.

 
Armağan Yenice Sahne Blue’de sahne almaya başladıktan sonra her cumartesi hayranlarıyla doldu taştı. Türk sanat müziği hayranlarına sahne performansıyla  sevenlerinin gözünü doldurdu. Sevenlerine daha yakın olmak için  sahneden inip onlarla masalarında şarkılarına devam etti.
 
 
Çok özel kıyafetlerini sık sık değiştirip hayranlarına nezaketen geri geri sahneden ayrıldı. Saz ekibi de bir o kadar kendine uyumlu tek tip kıyafetiyle sahnedeydi. Sahnenin renkli ışığı, dekoru  sanatçıya uyum sağlıyordu. Armağan Yenice kıyafetleriyle göz kamaştırırdı. Sahnede parlayan zümrüt bronşu göz alıyordu. 
 
 
Ünlü sanatçı Armağan Yenice sahne almadan  önce gazetecilerle konuşuyor gecenin akışı ile bilgiler veriyor. Sosyal medyada sahne öncesi ve sonrası resimler ve videolar paylaşıyor. Gece sırasıyla, “Senede bir gün” ,”Sevemez seni kimse”,”Gitmek mi zor kalmak mı”,”Yaşamak yalan belki”,”Eskimeyen dost”,”Seni ben unutmak için sevmedim ki”,”Tanrı istemezse”,”Gönül,İsyan”,”Kış masalı”,”Benim yerime de sev” gibi birbirinden değerli eserleri iki bölümde yaklaşık 50 eser seslendirdi.
 
 
Sanatçının iyi Türkçesi şarkının sözlerini teker teker anlatıyor dinleyicilerine şarkıyı yaşatıyordu. Armağan Yenice hep tane tane, her kelimenin, hatta her hecenin hakkını vererek konuşuyor izleyicilerini gözleriyle takip ediyordu.
 
 
Armağan Yenice, her zaman yanında olup sahnesini izleyen şarkılarına eşlik eden Tülay Dinçer ile birlikte 
 
 
Armağan Yenice  Kibariye'nin  hafızalardan silinmeyen Kimbilir şarkısını sahneden söyliyerek Nadide bir ses hanımefendi sanatçı Arzu Kırali'nin yanına gelerek eşlik etmesini istedi.O muhteşem ses bir anda salonda dikkatleri üzerine topladı.Armağan Yenice ve Arzu Kırali muhteşem bir ikili olmuşlardı
 
 
Arzu Kırali yolculuğu öncesi sesim kötü hastayım diyordu ama konu müzik olunca her şey unutuluyor mikrofon aşkı böyle bir şey ... O harika ses salonu yankılandırdı.
 
 
 
Başarılı iş kadınlarımızdan reklam Ajansı sahibi Filiz Şimşek her hafta Armağan Yenice'yi yalnız bırakmayıp sahne aldığı mekanda yerini alıyor. Ben gelmediğim taktirde ya hastayımdır yada yurtdışındayımdır  onun dışında ben her zaman Armağan'ın yanındayım dedi.
 
 
Tülay Dinçer ,Canan Parlak,Filiz Şimşek ve Canan Özgen
 
Sahne Blue ve Gemide balık Ceo'su Bulut Kalkavan  ve Resul bey basın mensuplarına  çok özel bir masa dizayn ederek spasyel lezzetlerini sundular.Basın mensubu dostlarıyla birlikte Armağan Yenice'yi dinleyerek gecenin ahengi içinde mutluydular. Bulut bey ve Resul bey  davetli  basın mensuplarına  çok teşekkür ederek bir daha ki organizasyonumuzda birlikte olmak dileğiyle diyerek ayrıldılar.
 
Armağan Yenice’yi Cumartesi günleri dinlemek ve geceyi birlikte yaşamak için mutlaka rezervasyon yaptırmanızı öneririz. Türk sanat müziği hayranlarıyla dolup taşan Sahne Blue müzik aşkı ile yaşayanlarına hizmet etmekten gurur duyuyor.
Rezervasyon için 0216 374 54 54 arayabilirsiniz