AQUA FANTASY YAZ OKULU

Otel içerisinde düzenlenen yaz okulunda, öğrenciler yeni kaydıraklar eklenen su parkının tüm eğlencesini yaşayacaklar, Ayrıca, Futbol, Yüzme, Tenis, Katamaran ve At binme dersleri alacaklar

TURİZMİN SESİ


Aqua Fantasy Aquapark Hotel&SPA tarafından düzenlenen ve Ankara'dan gelen Büyük Kolej öğretmenleri tarafından yönetilen, Aqua Fantasy Yaz Okulu 28 Haziran'da başlayacak.Ege bölgesinin önemli yaz okulları arasında yerini alan Aqua Fantasy yaz okulunda, öğrenciler kendileri için hazırlanan özel yaz kampındaki dersliklerde eğitim görecekler, su sporlarının tamamı ile ilgilenecekler, yeni yapılan Ponny çiftliğinde at binebilecekler, Katamaran üzerinde yelken eğitimi alabilecekler.

Cumartesi Pazar hariç haftanın beş günü, tam gün süreyle eğitim verecek olan Aqua Fantasy Yaz Okulu'nda 6-14 yaş grubundaki öğrenciler yararlanabilecek.Basketbol Birinci Liginde uzun süre takımı bulunan Büyük Kolej'in spor öğretmenlerinin gözetiminde gerçekleştirilecek olan Yaz Okulunda Futbol, Yüzme, Tenis, Plaj Voleybolu, Su Cimnastiği, Su Sporları ve Katamaran eğitimleri verilecek. Aqua Fantasy içerisinde yeni yapılan manejde Ponny atları ile yapılacak aktivitelerinin yanı sıra, sanatsal faaliyetler, satranç etkinliği ve animasyon çalışmaları yer alıyor. Öğrenciler, aynı zamanda Aqua Fantasy Su Parkı'nın eğlenceli kaydıraklarından da yararlanabilecekler.
Yaz Okuluna katılan öğrenciler, sabahları evlerinden servisle alınacak, Aqua Fantasy Otel'in beş yıldızlı konforunun içerisinde öğle yemeklerini yiyecek ve aynı zamanda güzel bir tatil de yapacaklar. Aqua Fantasy'de 3 haftalık dönemler halinde düzenlenecek yaz okulunun dönem fiyatı, 495 lira olarak belirlendi.

Aqua Fantasy Yaz Okulu
0232/8931111- Satral
0232/8931275- Okul Direk
www.aquafantasy.com
Pamucak Oteller Bölgesi.
Selçuk/İzmir.