ANY İSTANBUL İLE PAZAR’LAR ARTIK DAHA GÜZEL

Arnavutköy’e getirdiği “Corner Pub” anlayışıyla, keyfi, lezzeti ve samimiyeti sokaklara taşıyan “ANY İstanbul”, sizi Pazar kahvaltılarına davet ediyor!

TURİZMİN SESİ

Arnavutköy’ün tarihi havasını yansıtan eşsiz lokasyonunda, cafe keyfini sokaklara taşıyan ve İstanbul’a yepyeni bir soluk getiren Any İstanbul; muhteşem kahve kokuları ile cezbedecek, yepyeni lezzetlerle tanıştıracak ve Pazar gününüze hayat katacak bir başlangıç için keşfedilmeyi bekliyor.

 
 
Hafta sonu tatilini güzel değerlendirmek isteyenlere benzersiz anlar yaşatan Any İstanbul’un her Pazar saat 10.00 – 14.00 arası sunduğu kahvaltılar güne hatta yepyeni bir haftaya keyifle başlamanızı sağlıyor.
 
 
Kahvaltıda görmek isteyeceğiniz iştah kabartan tüm tatların eşsiz sunumlarla buluştuğu Any İstanbul Pazar kahvaltılarında, yöresel peynirler, ev yapımı reçeller, salçalı sosisler, sucuktan jambona uzanan şarküteri lezzetleri, hamur kızartmaları, tadına doyum olmayan yumurtalı ekmekler, omlet çeşitleri, ekmek üstü çılbır yumurtalar, menemen gibi yumurta çeşitleri ile haftanın en doyurucu kahvaltısını için en ideal alternatifiniz olacak.
 
 
Misafirlerine her daim hatırlanacak anlar yaşatmayı hedefleyen Any İstanbul’un lezzet dolu kahvaltıları ile artık Pazar’lar daha bir başka…
 
www.anyistanbul.com