ANTİK TİYATRO AJDA İLE ÇOŞTU

Süper Star BKM'nin organizasyonuyla, Çeşme'nin ardından Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde Bodrum Antik Tiyatro'da sahneye çıktı.

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Tarihi mekanı dolduran hayranlarını son albümünden Strech ve Flu Gibi şarkılarıyla karşılayan Pekkan, 2009 yaz gecelerini hareketlendiren single çalışması Resim ile gecenin hızını arttırdı.

Ajda Pekkan, gece boyunca dinleyiciyle beraber yıllardır olduğu gibi birlikte dans edecekleri şarkılarını seslendirdi. Kimi zaman Yeniden Başlasın dedi, kimi zaman da Haykıracak Nefesin Kalmasa Bile… Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Pekkan'ın sahnesini bir ara Kübalı perkusyon sanatçısı William doldurdu. Antik tiyatroyu dolduranları hep birlikte dans ettirdi.

Seyirci gece boyunca ayakta Ajda şarkılarına eşlik etti, konserHaykıracak Nefesim ile hızlandı, Sensiz yıllarda ve Bambaşka biri ile tavam yaptı.

Gece Resim ile alkışlar arasında sona erdi.

Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde, 31 Temmuz'da Karadeniz müziğinin güçlü sesi Volkan Konak Bodrum'un sıcak rüzgarına Karadeniz esintisi getirecek.

BKM Mutfak Oyuncuları, Çok Güzel Hareketler Bunlar gösterisi ile 1 Ağustos akşamı Bodrum'u kahkahaya boğarken, Mario Frangoulis&Meyra ikilisi 7 Ağustos'ta unutulmaz bir konsere imza atacak.

Sahneyi 8 Ağustos akşamı Kenan Doğulu yeni albümü Patron ile alırken, dünya müziğinin usta yorumcusu Jose Feliciano&Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker 14 Ağustosta; dünyayı kendine hayran bırakan Anadolu Ateşi ise 15 Ağustostaki muhteşem gösterisiyle Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde parlayacak.