ANTALYA’DA LİDERLİK VE GİRİŞİMCİLİK

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Antalya Şubesi'nin, dün akşam Divan Talya Oteli'nde düzenlediği eğitimine Antalya'nın genç lider adayları katıldı.

TURİZMİN SESİ
54 kişilik kalabalık bir katılımla gerçekleşen toplantıda JCI Antalya 2005 başkanı ve JCI Senatörü Arif Önder Gökküş, "JCI Nedir? JCI Genç Lider adaylarına neler katar?" konusunda eğitim verdi. JCI'ın üyelerinin liderlik ve girişimcilik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan bir uluslar arası sivil toplum kuruluşu olduğunu ve üyelerinin ortak özelliği; takım çalışmasına yatkın, kendini yetiştirmek isteyen, gerek iş gerekse sosyal bazda uluslararası açılımı olan 18-40 yaş arası gençlerden oluştuğunu aktardı.

Eğitimin ardından JCI Türkiye Genel Sekreteri Nuray Atsan ise JCI bünyesindeki eğitimcilik kariyerini ve JCI'ın bir kuruluşu olan Türkiye Eğitim Enstitüsü'nü bireysel gelişime katkılarını paylaştı.
JCI hayatında 10. yılına gelen 2004 başkanı ve senatör Pınar Tugay Karaca'ya da 10.yıl onur plaketi takdim edildi. Son olarak 2011 şube faaliyet planını katılımcılarla paylaşan Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Antalya şubesi başkanı Sevgi Kunut Açan, bu kadar kalabalık bir genç lider adayı ile birarada olmaktan mutluluk duyduklarını, geçmiş yıllarda yükseltilen şube başarı çıtası bu sene de yeni üyelerle birlikte daha ileriye taşımak istediklerini ifade etti.