Antalya Duty Free Heyecanı

ICF Airports Antalya Havalimanı ile Nuance-Net Duty Free İşletmecilik tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye'ye seyahat eden yabancı turistlerin katıldığı çekilişte, 5 talihli, uçak biletleri dahil IC Green Palace Göl Villaları'nda 4 kişilik bir aile

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin en önemli uluslararası havalimanlarından biri olan ICF Airports Antalya Havalimanı'ndaki Duty Free çekiliş heyecanı sona erdi. 10-25 milyon yolcu kategorisinde “Avrupa'nın En İyi Havalimanı” seçilen ICF Airports Antalya Havalimanı ile dünya standartlarındaki mağazacılık anlayışıyla yüzlerce dünya markasını yolcuların beğenisine sunan Nuance-Net Duty Free İşletmecilik tarafından ortaklaşa düzenlenen çekilişe, yoğun ilgi oldu.

Türkiye'ye seyahat eden yabancı turistlerin katılımının sağlandığı ilk çekiliş olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyan organizasyonda, 15 Ağustos-31 Ekim 2011 tarihleri arasında, Antalya Havalimanı'ndaki tüm Duty Free Mağazaları'nda 50 Euro ve üzeri alışveriş yapan her yolcu çekilişe katılma hakkı kazandı. Kampanyanın talihlileri, IC Airprot Hotel'de, Antalya 4. Noter Baş Katibi Muharrem Büyükyürük ve Milli Piyango yetkililerinin huzurunda yapılan çekiliş ile belirlendi. Çekilişin talihli listesi ICF Airports Antalya Havalimanı web sayfası “www.icfairports.com” adresinde, Nuance-Net web sayfası “www.netnuancedf.com ” adresinde ve Hürriyet Gazetesi'nde ilan edildi. Çekilişin 5 talihlisi, uçak biletleri dahil IC Green Palace Göl Villaları'nda 16 Temmuz-23 Temmuz 2012 tarihleri arasında 4 kişilik bir aile tatili kazandı.