“ANNELERİNİZİ BİZ MİSAFİR EDELİM”

Elite World Istanbul Otel, 09 Mayıs Anneler Günü'nde annelerine güzel bir sürpriz yapmak isteyenlere bu anlamlı gün için çok özel program hazırladı

TURİZMİN SESİ


"Anneler Günü Brunch”ına sizin eşliğinizde gelen anneler otelin misafiri olurken, brunch'a ücret ödemeyecekler ve “Fit Life Spa & Health Center"dan 31 Ağustos 2010 tarihine kadar kullanılmak üzere bir günlük kullanım paketi (masaj, hamam, fitness center, sauna, havuz) hediye kazanacaklar.

12.00 - 16.00 saatleri arasında The Brasserie Restaurant'ta gerçekleşecek ve Executive Şef Aydın Gül tarafından hazırlanan” Anneler Günü Brunch''ında her türlü damak tadına hitap eden birbirinden lezzetli ve alternatifli ikramlar annelerin bu özel gününü daha da keyifli hale getirecek. Limitsiz çay-kahve ve meyve sularının ikram edileceği brunch saatlerinde canlı piyano müziği eşliğinde tüm aile fertleri ile bir arada olup keyifli zaman geçirebilirsiniz.

“Anneler Günü Brunch”ı 60 TL, 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş % 50 indirimli. Ücretsiz ağırlanacak her annenin yanında en az iki yetişkinin ücretli yararlanması gerekmektedir.

Annenize, İstanbul'un merkezi Taksim'de konforu, ihtişamı, zarifliği, teknolojiyi 5 yıldızlı bir hizmetle birlikte sunan ayrıcalıklı bir dünyada keyifli saatler yaşatabilirsiniz. Elite World İstanbul Otel, annesine sürprizlerle dolu farklı bir gün yaşatmayı düşünenleri, “Anneler Günü Brunch'ına” bekliyor.
Bilgi ve Rezervasyon için: 0212 313 83 32 -33
Adres: Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim, İstanbul - eliteworldhotel.com.tr